Badkamer renoveren

Amsterdam & omstreken

Home > Badkamer renoveren

Een badkamer renoveren vereist het nodige vakmanschap.ย PCS Totaal Services is behalve een ervaren loodgieter ook een gedegen aannemer. Het renoveren van uw badkamer is dan ook geen probleem voor ons. Met al ruim 34 jaar ervaring kunnen wij u uitstekend van dienst zijn. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar, zodat u met een noodgeval snel geholpen kunt worden. Uw badkamer laten renoveren doet u dan ook zonder zorgen bij PCS Totaal Services.

Goedkoop uw badkamer verbouwen

U wilt uw badkamer renoveren, maar wilt er niet een fortuin voor hoeven neertellen. Kies ervoor om niet uw hele badkamer te renoveren, maar enkele onderdelen te vernieuwen. PCS Totaal Services vervangt gemakkelijk het sanitair of uw oude douche. Ook nieuwe badkamertegels behoren tot de mogelijkheden. Een nieuwe wastafel of een mooi bad hoeft niet veel te kosten, maar voegt net dat beetje extra luxe toe, waardoor uw badkamer als nieuw aanvoelt. Wilt u uw hele badkamer renoveren? Met een basic badkamer renovatie blijft u binnen uw budget. Behoud de oude indeling van uw badkamer, maar laat een nieuwe vloer aanleggen met keramische tegels en een nieuwe douche en toilet installeren. Wij verhelpen ook badkamer lekkages.

Luxe badkamer laten renoveren

Wilt u uw hele badkamer renoveren en een luxe sfeer creรซren? Een complete renovatie vereist de nodige voorbereiding. PCS Totaal Services neemt al uw wensen in aanmerking om uw ideale badkamer van A tot Z te realiseren. Voor een luxe badkamer renovatie is een nieuwe indeling noodzakelijk. Laat natuurstenen tegels neerleggen en een ruime douche plaatsen. Andere stijlen zijn natuurlijk ook mogelijk. Onze vakmensen nodigen u graag uit voor een gesprek om alle mogelijkheden te bespreken en uw eigen verwachtingen in kaart te brengen. Wanneer wij een badkamer renoveren, betrekken we onze opdrachtgever bij iedere fase van het proces.

Badkamer renoveren of verbouwen

PCS Totaal Services is specialist op het gebied van sanitair renovaties en gehele badkamer renovaties. Van tevoren geven we u een betrouwbare prijsindicatie, zodat u achteraf niet voor nare verrassingen komt te staan. Daarnaast geven we u graag tips over het onderhoud van uw pas gerenoveerde badkamer. Laat uw badkamer verbouwen ofย renoveren voor een scherpe prijs en wees verzekerd van professionaliteit. PCS Totaal Services kan u snel van dienst zijn met een badkamer renovatie in o.a. de volgende plaatsen:

Badkamer renoveren PCS Totaal Services

ย 

Default Image

SPOEDSERVICE 24/7
LOODGIETER AMSTERDAM

DIRECT CONTACT OPNEMEN

Afspraak maken met PCStotaal services

WIJ staan voor u klaar

24/7 BEREIKBAAR

Spoedsituatie? Maak gebruik van onze spoedservice

EXPERTS

Voor elke klus hebben we de juiste experts in huis

ADVIES OP MAAT

Betrouwbaar advies van onze ervaren vakmensen

HOGE KWALITEIT

Hoge kwaliteit, hoge service en altijd 1 vast contactpersoon