Badkamer verbouwen

Amsterdam & omstreken

Home > Badkamer verbouwen

Snel en goed uw badkamer laten verbouwen kan bij PCS Totaal Services. Een badkamer verbouwen kan op veel verschillende manieren. Misschien wilt u alleen uw bad vervangen door een ruime douche of een instapbad. Met een veilige inloopdouche of instapbad is uitglijden geen optie meer en geniet u zorgeloos van een heerlijk warme waterstroom. Kies voor nieuwe badkamertegels of vernieuwd sanitair als andere onderdelen van uw badkamer ook verouderd zijn. Het is belangrijk om uw badkamer niet over te slaan bij de verbouwing van uw huis. Door uw badkamer te verbouwen creëert u een ontspannen ruimte waar u even helemaal tot uzelf kunt komen aan het begin of het einde van een drukke dag.

Kleine badkamer laten verbouwen

Een kleine badkamer verbouwen klinkt misschien als een lastige klus door het gebrek aan ruimte. Wij geven uw badkamer eenvoudig een nieuwe uitstraling door badkamer reparatie, het sanitair te vervangen of een nieuwe wastafel te installeren. Ook een complete verbouwing is mogelijk. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden en geven u graag badkamer verbouwen tips. Deel uw badkamer bijvoorbeeld op een heel andere manier in of sloop uw oude badkamer en vervang deze door iets geheel nieuws. Een kleine badkamer verbouwen hoeft niet duur te zijn, maar het is wel handig om van tevoren een goed plan te hebben voordat we aan de slag gaan. Maak samen met onze vakmensen een grondplan en denk na over de indeling. Daarna slaan we de juiste materialen in en breken we de badkamer open. Dan gaan we na of de afvoerbuizen en toevoerbuizen nog naar behoren werken. Oude leidingen vervangen we gelijk. Zo zorgen we ervoor dat onze badkamer renovatie niet slechts een tijdelijke verbetering is, maar een permanente oplossing.

Kosten van verbouw badkamer berekenen

Uw badkamer verbouwen kan snel en goedkoop. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u uitstekend van dienst zijn. Betaalbaar uw badkamer laten verbouwen zonder in te leveren op kwaliteit is geen probleem bij ons bedrijf! Stel van tevoren een budget vast, zodat u weet hoeveel geld u te besteden heeft. Ga vervolgens voor uzelf na wat u het liefst anders ziet. Maak een schatting van de prijzen en overleg met onze vakmensen wat u ongeveer voor welk onderdeel kwijt bent. Wij helpen u graag bij het berekenen van de kosten van de verbouwing en het opstellen van een betrouwbaar kostenoverzicht. Laat uw badkamer verbouwen door PCS Totaal Services op een van de volgende locaties:

Badkamer laten verbouwen door PCS Totaal

SPOEDSERVICE 24/7
LOODGIETER AMSTERDAM

DIRECT CONTACT OPNEMEN

Afspraak maken met PCStotaal services

WIJ staan voor u klaar

24/7 BEREIKBAAR

Spoedsituatie? Maak gebruik van onze spoedservice

EXPERTS

Voor elke klus hebben we de juiste experts in huis

ADVIES OP MAAT

Betrouwbaar advies van onze ervaren vakmensen

HOGE KWALITEIT

Hoge kwaliteit, hoge service en altijd 1 vast contactpersoon