Renovatie, verbouwing & vastgoedonderhoud

Amsterdam / Amstelveen & omstreken

PCS Totaal Services is de betrouwbare en ervaren aannemer voor uw verbouwing in Amsterdam e.o.

UW BETROUWBARE AANNEMER IN AMSTERDAM / Amstelveen e.o.

Op zoek naar een ervaren en betrouwbare samenwerkingspartner voor uw verbouwing, renovatie- en herstelwerkzaamheden of vastgoedonderhoud? PCS Totaal Services staat voor u klaar. Met ruim 55 jaar ervaring zijn wij een begrip in Amsterdam / Amstelveen en plaatsen in de regio. Wij staan bekend om onze hoge kwaliteit en service. Bij PCS Totaal Services vindt u alle vakspecialisten onder 1 dak. We denken met u mee en houden de communicatie overzichtelijk met een vast contactpersoon.

Vragen, advies op maat of een offerte ontvangen? Mail ons op info@pcstotaal.nl of bel 020-693 0699.

Onze diensten in Amsterdam / Amstelveen

Wij zijn een aannemer in Amsterdam en omstreken, en wij hebben ervaring met alle aspecten van het verbouwingsproces. U hoeft niet te werken met verschillende onderaannemers voor ieder deel van uw verbouwingsproject. Ons ervaren team ontzorgt u tijdens de gehele verbouwing. Vanaf het bouwplan tot elektriciteitswerk, loodgieterswerk en de afbouw.
Tab Image

Onze diensten in Amsterdam / Amstelveen

Wilt u uw huis isoleren? Neem contact met ons op voor een advies op maat. Als ervaren aannemer zijn we u van dienst bij duurzame verbouwingen, isolatie van uw woning, vervangen van kozijnen en glas, vloerisolatie en nog veel meer. Voor elke klus hebben we een specialist in huis die uw vragen kan beantwoorden. Isoleer uw woning samen met PCS Totaal Services.
Tab Image

Onze diensten in Amsterdam / Amstelveen

Wilt u uw woonruimte of werkruimte uitbreiden met een uitbouw of aanbouw? Of een ander deel van uw huis laten verbouwen, zoals de badkamer, keuken of zolder? Bij iedere verbouwing of realisatie van een aanbouw of uitbouw zijn we u graag van dienst. Neem contact op om te overleggen hoe we uw woonwensen uit kunnen laten komen.
Tab Image

Onze vakspecialisten voor al uw verbouwingen, renovaties & vastgoedonderhond

Loodgieter

Timmerman

Electricien

Stukadoor

Tegelzetter

Schilder

Verwarmingsmonteur

Vloerenlegger

Installateur

BEKIJK ONZE RENOVATIE EN VERBOUWING SPECIALISATIES

aannemer

Verbouwplannen, renovatiewerkzaamheden, schilderwerk, stucwerk, elektra of onderhoud aan uw pand? Met PCS Totaal Services haalt u dΓ© vakexpert uit Amsterdam in huis

sanitair

vastgoedonderhoud

Renovaties

Renovatie van woningen en appartementen, trappen, gevels, kozijnen, badkamers en keukens. Bij PCS Totaal Services bent u aan het juiste adresΒ 

installatie

Leidingwerk laten aanleggen, vervangen of aanpassen? Als erkend loodgieter hebben wij jarenlange ervaring met leidinginstallatie

verbouwing

PCS Totaal Services BV
Renovaties, verbouwingen & VASTGOEDONDERHOUD Amsterdam / Amstelveen regio

REFERENTIES VAN ONZE KLANTEN

NATASJA HOEBEKE

Ik heb nu 2x een verbouwing via PCS laten uitvoeren. Ik kan niet anders zeggen dan dat dit altijd een positieve ervaring is geweest voor mij. Eigenaar komt zijn woorden na, reageert altijd, denkt mee, zeer behulpzaam, vriendelijk en levert goed werk! Afspraak is echt afspraak bij hem. Kortom: voor mij geen andere aannemer meer!

lennaert Bronkhorst

Het hele proces ging goed met iedereen, snel en professioneel en alle problemen werden meteen opgelost. We zijn zeer tevreden en happy elke dag genieten we van onze nieuwe douche en toilet.

Ik kan dit bedrijf zeer aanbevelen

Paul Meijer

Hebben in ons bedrijfspand Xpositron vaak onze problemen verholpen. Zowel ontstoppingen als de aanleg van nieuwe leidingen. Als het spoed was dan stonden ze er binnen een half uurtje. Bij de aanleg van nieuwe leidingen vroegen ze ons soms of het een dagje kon wachten om zo anderen met problemen direct te kunnen helpen, heel begrijplijk. Ze deden vaak eerst camera-inspectie en lieten ons zien waar een verstopping zat. Ze namen ons alle werk uit handen, regelden nieuwe vloerluiken en zwaar boorwerk dwars door de fundering heen. Ze zijn erg professioneel en lieten alles na afloop netjes achter.

Linda de Stigter

Het hele proces is volgens planning en grote tevredenheid uitgevoerd.Communicatie, medewerkers, expertise en kwaliteit zijn allemaal uitstekend! Dit was mijn eerste ervaring met PCS maar zeker niet de laatste πŸ™‚ Ik kan iedereen dit bedrijf aanbevelen!