Loodgieter Amsterdam

Amsterdam / Amstelveen & omstreken

LEKKAGES

Last van lekkage? Maak bij grote lekkages gebruik van onze 24/7 spoeddienst. Kan het probleem wachten tot de volgende werkdag? Voorkom dan onnodige kosten.

Riolering aanleggen

Wij zijn gespecialiseerd in het aanleggen van riolering. Ook in het repareren en vernieuwen van afvoersystemen, vetputten leegzuigen en kruipruimten desinfecteren.

Ontstoppen

Verstopping in riool of afvoer? PCS Totaal Services lost het voor u op. In noodgevallen zelfs binnen 24 uur met onze 24/7 spoeddienst.ย  Bel ons op
020-6930699.ย 

LEKKAGES

Last van lekkage? Maak bij grote lekkages gebruik van onze 24/7 spoeddienst. Kan het probleem wachten tot de volgende werkdag? Voorkom dan onnodige kosten.

RIOLERING AANLEGGEN

Wij zijn gespecialiseerd in het aanleggen van riolering. Ook in het repareren en vernieuwen van afvoersystemen, vetputten leegzuigen en kruipruimten desinfecteren.

ONTSTOPPEN

Verstopping in riool of afvoer? PCS Totaal Services lost het voor u op. In noodgevallen zelfs binnen 24 uur met onze 24/7 spoeddienst.ย  Bel ons op
020-6930699.ย 

Loodgieterswerk Amsterdam & omgeving

PCS Totaal Services is een erkende en ervaren loodgieter in de Amsterdam / Amstelveen regio. We zijn in geval van nood 24/7 bereikbaar voor het verhelpen van verstoppingen en lekkages. Geen spoed? Bel ons dan tijdens reguliere openingstijden om onnodige kosten te voorkomen.

Daarnaast zijn we een betrouwbare installateur van cv-ketels, kranen, sanitair en ventilatiesystemen. Wij installeren radiatoren in een groot aantal formaten, zodat we voor elke situatie een passend resultaat hebben. En we zijn deskundig in het uitvoeren van dakwerk en zinkwerk.ย 

Direct contact? Bel 020-693 0699 (24/7 bereikbaar).

Loodgieter in Amsterdam, Amstelveen en omgeving

PCS Totaal Services is de allround loodgieter in Amsterdam en omstreken. U kunt voor zowel kleine klussen als grote projecten bij ons terecht. Ook indien u eenย loodgieter met spoedย nodig heeft, bent u bij ons aan het juiste adres.

Onze loodgieters helpen u onder andere met:

De loodgieters van PCS Totaal Services Amsterdam

PCS Totaal Services is al 55 jaar een begrip in Amsterdam / Amstelveen en omstreken. Onze eigen loodgieters hebben ruime ervaring, kennis en expertise opgebouwd als het gaat om loodgieterwerkzaamheden aan panden en woningen. Zowel bij oude gebouwen als nieuwbouw. Wij zijn specialist in spoedreparaties, lekkages, CV ketels, verstoppingen en rioleringen. Wij staan bekend om onze hoge kwaliteit, geweldige medewerkers, goede service en scherpe prijzen.ย 

Last van lekkage of een verstopping?

Bij ondeskundige reparaties of veranderingen aan de waterleidingen, afvoerleidingen of riolering kan er een lekkage of verstopping ontstaan. Wij hebben de kennis en vaardigheden in huis om uw waterleiding en riolering professioneel aan te pakken en het probleem te verhelpen. We ontzorgen u van A tot Z.

Complete verbouwing of renovatie?

Om een gehele verbouwing voor u uit handen te nemen, hebben wij een loodgieter, timmerman, tegelzetter, stukadoor en elektricien in dienst. Alle specialismen onder รฉรฉn dak voor een soepel lopende verbouwing. Met korte communicatielijnen en รฉรฉn vast aanspreekpunt. Zo kan er extra efficiรซnt te werk worden gegaan, omdat planningen tussen collega’s nauw op elkaar worden afgestemd. En dat zult u zeker merken!

Bel onze loodgieter met spoed

Onze loodgieters zijn 24 uur per dag bereikbaar voor spoedsituaties zoals verstoppingen en lekkages. Neem contact op met PCS Totaal Services voor al uw loodgieterswerk, bel direct 020-693 0699.ย 

Loodgieter met spoed

Verstopping, grote lekkage of overstroming?

Sanitair

Sanitair laten monteren door een expert of complete renovatie?ย 

Leiding installatie

Leidingwerk laten aanleggen, vervangen of aanpassen?

SPOEDEISENDE SITUATIE?ย  24/7 BEREIKBAAR
LOODGIETER AMSTERDAM / AMSTELVEEN

ONTSTOPPEN VAN RIOLERINGEN

U kunt bij ons terecht voor het ontstoppen en reinigen van alle soorten rioleringen en afvoersystemen binnen en buiten. Wij ontstoppen en reinigen het liggend riool met speciale hoogdrukapparatuur. Maar we doen nog meer. We kunnen op zeer snelle wijze allerlei vetputten leegzuigen en kruipruimten desinfecteren.

De loodgieters van PCS Totaal Services zijn bovendien gespecialiseerd in het repareren en vernieuwen van bestaande afvoersystemen. En dankzij de jarenlange ervaring van PCS Totaal Services met diverse ontstoppingsprojecten kunt u ook voor een gedegen advies terecht. Wij werken netjes, secuur en puin wordt direct afgevoerd.

LAST VAN EEN LEKKAGE OF VERSTOPPING?

Bij ondeskundige reparaties of veranderingen aan de waterleidingen, afvoerleidingen of riolering kan er een lekkage of verstopping ontstaan. Wij hebben de kennis en vaardigheden in huis om uw waterleiding en riolering professioneel aan te pakken, zodat u zich niet langer zorgen hoeft te maken!

24/7 BEREIKBAAR VOOR SPOEDSITUATIES

Neem contact op met PCS Totaal Service voor al uw loodgieterswerk, maar ook renovatie- en verbouwwerkzaamheden, riool inspecties en pompinstallaties onderhoud. Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar voor spoedgevallen. Bel: 020-693 0699.

ontstoppen-amsterdam

Onze ontstoppingsdiensten en rioolservice

WC ontstoppen

Afvoer ontstoppen

Gootsteen ontstoppen

Afvoersystemen reinigen

Riool reinigen

Camera inspectie

Rioolinspectie

Riool ontstoppen

Rioolreparatie

REFERENTIES VAN ONZE KLANTEN

NATASJA HOEBEKE

Ik heb nu 2x een verbouwing via PCS laten uitvoeren. Ik kan niet anders zeggen dan dat dit altijd een positieve ervaring is geweest voor mij. Eigenaar komt zijn woorden na, reageert altijd, denkt mee, zeer behulpzaam, vriendelijk en levert goed werk! Afspraak is echt afspraak bij hem. Kortom: voor mij geen andere aannemer meer!

lennaert Bronkhorst

Het hele proces ging goed met iedereen, snel en professioneel en alle problemen werden meteen opgelost. We zijn zeer tevreden en happy elke dag genieten we van onze nieuwe douche en toilet.

Ik kan dit bedrijf zeer aanbevelen

Paul Meijer

Hebben in ons bedrijfspand Xpositron vaak onze problemen verholpen. Zowel ontstoppingen als de aanleg van nieuwe leidingen. Als het spoed was dan stonden ze er binnen een half uurtje. Bij de aanleg van nieuwe leidingen vroegen ze ons soms of het een dagje kon wachten om zo anderen met problemen direct te kunnen helpen, heel begrijplijk. Ze deden vaak eerst camera-inspectie en lieten ons zien waar een verstopping zat. Ze namen ons alle werk uit handen, regelden nieuwe vloerluiken en zwaar boorwerk dwars door de fundering heen. Ze zijn erg professioneel en lieten alles na afloop netjes achter.

Linda de Stigter

Het hele proces is volgens planning en grote tevredenheid uitgevoerd.Communicatie, medewerkers, expertise en kwaliteit zijn allemaal uitstekend! Dit was mijn eerste ervaring met PCS maar zeker niet de laatste ๐Ÿ™‚ Ik kan iedereen dit bedrijf aanbevelen!