Gootsteen ontstoppen Amsterdam

Amsterdam / Amstelveen & omstreken

Heeft u een verstopte gootsteen? En helpen de huis-, tuin- en keukenmiddelen niet meer? Laat uw gootsteen dan ontstoppen door betrouwbare vakmensen. PCS Totaal Services is gespecialiseerd in het verhelpen van ontstoppingen. Laat uw gootsteen zo snel mogelijk ontstoppen door onze ervaren loodgieters. U kunt ons direct telefonisch bereiken op 020-693 0699.

Spoedklus? Ook dat is geen probleem. We zijn 24/7 bereikbaar, dus ook ’s avonds en in het weekend. Kan het probleem wachten tot de volgende werkdag? Bel ons dan tijdens onze openingstijden om onnodige kosten te voorkomen. 

Gootsteen verstopt? 

Hoe weet u dat uw gootsteen verstopt is? Vaak is dit te herkennen aan het feit dat het water niet goed meer door loopt. Even het afvoerputje leegmaken heeft het probleem niet opgelost. Soms maakt de afvoer een borrelend geluid en soms komt er een onaangename geur uit de gootsteen, maar dat hoeft niet. Als het water blijft staan en het putje schoonmaken niet helpt, weet u vaak al genoeg: er is sprake van een verstopping.

Het is belangrijk om een verstopte gootsteen op tijd te herkennen, zo voorkomt u oplopende problemen. Komen er geluiden uit uw gootsteen en loopt deze moeizaam door? Neem contact op met PCS Totaal Services op telefoonnummer 020-693 0699.

Hulp bij gootsteen ontstoppen

Heeft u hulp nodig bij het ontstoppen van uw gootsteen? PCS Totaal Services is gevestigd in Amsterdam. Wij zijn werkzaam in de brede regio rondom Amsterdam, inclusief Zaandam, Haarlem, Amstelveen, Badhoevedorp, Hoofddorp en alle tussenliggende plaatsen. Onze ervaren loodgieters komen bij u langs om het probleem te bekijken, indien mogelijk lossen zij het direct op.

Neem gerust contact met ons op en bel 020-693 0699.

gootsteen-ontstoppen-amsterdam-pcs

SPOEDEISENDE SITUATIE?  24/7 BEREIKBAAR
LOODGIETER AMSTERDAM / AMSTELVEEN regio

DIRECT CONTACT OPNEMEN

afspraak-maken-pcstotaal-amsterdam

WIJ staan voor u klaar

24/7 BEREIKBAAR

Spoedsituatie? Maak gebruik van onze spoedservice

EXPERTS

Voor elke klus hebben we de juiste experts in huis

ADVIES OP MAAT

Betrouwbaar advies van onze ervaren vakmensen

HOGE KWALITEIT

Hoge kwaliteit, hoge service en altijd 1 vast contactpersoon