Wc ontstoppen Amsterdam

Amsterdam / Amstelveen & omstreken

Wilt u uw wc laten ontstoppen? En woont u in Amsterdam, Amstelveen of omgeving? Bel dan PCS Totaal Services. De ontstoppingsdienst voor bedrijven, particulieren, VVE’s, woningcorporaties en vastgoedbedrijven. Kleine of grote verstoppingen, wel of geen spoed: ons team lost het probleem snel voor u op.

Is uw toliet verstopt? Zorg dan dat het ontstoppen van uw wc niet te lang op zich laat wachten. U kunt het toilet immers niet meer gebruiken zonder dat het probleem erger wordt. PCS Totaal Services in Amsterdam staat voor u klaar. Voor spoedsituaties zijn wij bovendien 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. Bel ons op 020-693 0699.

Wc verstopt?

U kent het wel: de wc spoelt niet door en het water komt omhoog. Bij een verstopping van het toilet zult u misschien eerst zelf proberen om het probleem op te lossen. Gaat u er zelf mee aan de slag? Bekijk dan onze 5 handige tips als uw wc verstopt is. Daar vindt u tips over het gebruik van huis-tuin-en-keuken-middelen zoals baksoda, natuurazijn, afwasmiddel, chemische middelen en andere methoden om een wc zelf te ontstoppen.

Lukt het u niet om zelf uw wc te ontstoppen? Of laat u het ontstoppingswerk liever aan een professional over om erger te voorkomen, of omdat er naast een verstopping ook sprake is van lekkage? Geen nood, het team van ontstoppingsbedrijf PCS Totaal Services is 24 uur per dag beschikbaar om dringende verstoppingen te verhelpen.

Bel 020-693 0699.

wc ontstoppen amsterdam

PCS Totaal Services is de betrouwbare en ervaren loodgieter en ontstopper in Amsterdam e.o.

Hoe werkt het ontstoppen van wc’s?

Hoe werkt het ontstoppen van wc’s

De professionele methoden en moderne technieken die wij gebruiken voor het ontstoppen van uw wc zijn afhankelijk van het probleem. Wij bepalen eerst nauwkeurig wat het probleem precies is, zodat het ontstoppen van de wc efficiënt en daardoor betaalbaar verloopt.

Indien nodig kunnen we problemen in het riool detecteren met behulp van camera inspectie en rookinspectie (o.a. bij stankoverlast). Dat werkt als volgt:

 • Geavanceerde camera inspectie:
  Met een rioolcamera kunnen we de leidingen controleren. Zo detecteren we de oorzaak van een verstopping, maar bijvoorbeeld ook lekkages, scheuren en eventuele boomwortels die in rioleringen of buizen zijn gegroeid. Dankzij geavanceerde videoapparatuur zijn er geen sloop- en graafwerkwerkzaamheden nodig. Met de digitale video-opnamen kan direct worden geconstateerd wat het probleem is, waar het zich bevindt en hoe dit precies opgelost kan worden.
 • Rookinspectie:
  Onze rookgenerator verwarmt nevelvloeistof (die niet schadelijk is voor mens en milieu) en blaast deze rook onder druk door de afvoerleidingen. Hierdoor worden eventuele scheuren, gaten en andere problemen in het rioolstelsel zichtbaar. Door de rook op te sporen zien we wat de oorzaak is van de stankoverlast. Ook kunnen we zien of sifons en andere stankafsluiters goed functioneren.

Vervolgens kiezen we voor de juiste oplossing. Met speciale apparatuur kunnen we de wc ontstoppen en eventueel de binnenkant van de leidingen reinigen. Na het ontstoppen van uw toilet wordt eventueel puin en afval direct afgevoerd.

Problemen met uw wc of riolering? Neem contact met ons op of bel bij spoed 020-693 0699.

WIJ staan voor u klaar

24/7 BEREIKBAAR

Spoedsituatie? Maak gebruik van onze spoedservice

EXPERTS

Voor elke klus hebben we de juiste experts in huis

ADVIES OP MAAT

Betrouwbaar advies van onze ervaren vakmensen

HOGE KWALITEIT

Hoge kwaliteit, hoge service en altijd 1 vast contactpersoon

Mogelijke oorzaken van een verstopping

Een verstopt toilet kan allerlei oorzaken hebben. Wij zien de volgende oorzaken van een wc-verstopping regelmatig voorbijkomen:

 

 • Te veel toiletpapier: een overmatig gebruik van toiletpapier kan leiden tot verstoppingen.
 • Vochtige toiletdoekjes: in de meeste vochtige toiletdoekjes zitten kleine plastic deeltjes. Ook vallen vochtige doekjes niet snel uit elkaar, waardoor ze niet gemakkelijk oplossen in water. Samen met vet vormen de doekjes harde klonten in het riool. Zo zorgen ze voor verstoppingen.
 • Vreemde voorwerpen: het doorspoelen van niet-oplosbare voorwerpen – zoals de al eerdergenoemde vochtige doekjes, maar ook watten, haar, tampons, maandverband, luiers of andere items – kan leiden tot verstoppingen.
 • Ophoping van afzettingen: over de tijd kunnen minerale afzettingen, kalkaanslag, urinesteen en zeepresten zich ophopen in de leidingen, waardoor de doorgang van water wordt belemmerd.
 • Rioolpijpen problemen: problemen met het rioleringssysteem, zoals verzakking van leidingen, wortelgroei in de leidingen, of scheuren in de leidingen, kunnen leiden tot verstoppingen.
 • Septische tankproblemen: als u een septische tank heeft, kan een volle tank – of problemen met de afvoer ervan – leiden tot wc-verstoppingen.
 • Lage waterspoeling: een wc met een te lage waterspoeling kan moeite hebben met het effectief wegspoelen van afval, waardoor verstoppingen ontstaan.
 • Bouwafval: als er bouwafval, cementresten of ander bouwmateriaal in de leidingen terechtkomt tijdens renovaties of reparaties, kan dit leiden tot verstoppingen.
Mogelijke oorzaken van een verstopping

REFERENTIES VAN ONZE KLANTEN

NATASJA HOEBEKE

Ik heb nu 2x een verbouwing via PCS laten uitvoeren. Ik kan niet anders zeggen dan dat dit altijd een positieve ervaring is geweest voor mij. Eigenaar komt zijn woorden na, reageert altijd, denkt.

NATASJA HOEBEKE

2222Ik heb nu 2x een verbouwing via PCS laten uitvoeren. Ik kan niet anders zeggen dan dat dit altijd een positieve ervaring is geweest voor mij. Eigenaar komt zijn woorden na, reageert altijd, denkt.

NATASJA HOEBEKE

MeyrIk heb nu 2x een verbouwing via PCS laten uitvoeren. Ik kan niet anders zeggen dan dat dit altijd een positieve ervaring is geweest voor mij. Eigenaar komt zijn woorden na, reageert altijd, denkt.

Wanneer hulp inschakelen bij een verstopping?

Wanneer hulp inschakelen bij een verstopping

Om verstoppingen te voorkomen is het belangrijk om voorzichtig te zijn met wat er wordt doorgespoeld en regelmatig preventief onderhoud uit te voeren om bijvoorbeeld afzettingen te verminderen. Als een wc-verstopping zich voordoet, kunnen huis-tuin-en-keukenmethoden het proberen waard zijn. Deze kunnen variëren van het gebruik van een ouderwetse wc-ontstopper tot baksoda of natuurazijn.

Lukt het niet om met een van deze methoden de wc te ontstoppen? Schakel dan snel professionele hulp in om het probleem op te lossen en de schade te beperken. Het team van PCS Totaal Services staat voor u klaar bij problemen met de riolering, het toilet en allerlei ander loodgieterswerk in Amsterdam, Amstelveen en omstreken. Wij zijn een professionele ontstoppingsdienst voor bedrijven, particulieren, VVE’s, woningcorporaties en vastgoedbedrijven. Neem contact met ons op of bel 020-693 0699 (24/7 bereikbaar voor spoedsituaties).

SPOEDEISENDE SITUATIE?  24/7 BEREIKBAAR
LOODGIETER AMSTERDAM / AMSTELVEEN regio

Rioolproblemen of advies nodig? Meer dan alleen wc’s ontstoppen

PCS Totaal Services helpt u met allerlei soorten problemen bij uw riolering. Dankzij onze jarenlange ervaring kunt u bij ons ook terecht voor andere soorten verstoppingen, rioolservice en advies:

Dit doen wij al ruim 55 jaar voor talloze tevreden klanten die met of zonder spoed een loodgietersbedrijf nodig hebben in Amsterdam, Amstelveen, Haarlem, Zaandam, Badhoevedorp of Hoofddorp.

Afspraak maken of spoedreparatie

Heeft u vragen, wilt u advies over een situatie of wilt u een afspraak maken? Mail ons op info@pcstotaal.nl of bel ons op 020-693 0699. Ons team staat 24/7 voor u klaar in geval van nood!
Kan het probleem wachten tot de volgende werkdag? Bel ons dan tijdens onze openingstijden om onnodige kosten te voorkomen (na 17.00 uur behandelen we uw telefoontje als spoedgeval).

Rioolproblemen of advies nodig Meer dan alleen wc’s ontstoppen

DIRECT CONTACT OPNEMEN

afspraak-maken-pcstotaal-amsterdam

WIJ staan voor u klaar

24/7 BEREIKBAAR

Spoedsituatie? Maak gebruik van onze spoedservice

EXPERTS

Voor elke klus hebben we de juiste experts in huis

ADVIES OP MAAT

Betrouwbaar advies van onze ervaren vakmensen

HOGE KWALITEIT

Hoge kwaliteit, hoge service en altijd 1 vast contactpersoon