Rioolreparatie Amsterdam

Amsterdam / AMSTELVEEN & omstreken

Verstopte riolering, lekkage, stankoverlast of andere problemen met het riool? PCS Totaal Services lost het voor u op. Als specialist in rioolreparaties zijn wij al ruim 55 jaar een begrip in de regio Amstelveen, Amsterdam, Haarlem, Zaandam, Hoofddorp en Badhoevedorp. Bel ons direct op 020-693 0699, ook bij spoed. Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar voor urgente situaties die niet kunnen wachten.

Directe rioolreparatie

U wilt natuurlijk niet te lang wachten op rioolreparatie in Amsterdam. Het veroorzaakt immers zeer vervelende overlast als u uw toilet, gootsteen of wastafel niet kunt gebruiken. Bij PCS Totaal Services in Amsterdam begrijpen wij dat heel goed. Daarom hebben wij onze service zo ingericht dat wij u onmiddellijk kunnen helpen in geval van nood.

Neem contact op voor de reparatie van uw riool

Neem nu contact met ons op voor een snelle en professionele rioolreparatie. Bel naar 020-693 0699 of stuur een e-mail naar info@pcstotaal.nl. Wij komen dan zo snel mogelijk in actie.

Hoe werkt het ontstoppen van uw wc in Amsterdam /  Amstelveen en omstreken?

PCS Totaal Services biedt verschillende oplossingen om het riool te herstellen. De juiste technieken en methoden voor de juiste situatie. Dit is zeer belangrijk, want de duurzaamheid en kwaliteit van uw kostbare riolering staat altijd voorop. Zo ontstoppen en reinigen wij – afhankelijk van het probleem- bijvoorbeeld met hogedruk apparatuur of speciale ontstoppingsmachines met freesveren. Ook werken we met riool camera’s om het probleem te kunnen detecteren.

Riool relinen

We kunnen het riool ook relinen. Dit is een relatief nieuwe methode om het rioolsysteem te renoveren. Daarbij wordt een nieuwe leiding in de bestaande afvoeren, riolering en standleiding aangebracht. Zo behoudt u de bestaande leidingen, die vaak nog vele jaren meekunnen. Of relinen van het riool in uw situatie de beste oplossing is, bespreken we graag met u.

Advies nodig?

Neem nu contact met ons op voor meer informatie over onze diensten, technieken en mogelijke kosten van rioolreparatie in Amstelveen, Amsterdam, Haarlem, Zaandam, Hoofddorp of Badhoevedorp. Bel 020-693 0699 of mail ons op info@pcstotaal.nl.

rioolreparatie-amsterdam

SPOEDEISENDE SITUATIE? 24/7 BEREIKBAAR
LOODGIETER AMSTERDAM / AMSTELVEEN EN OMSTREKEN

DIRECT CONTACT OPNEMEN

afspraak-maken-pcstotaal-amsterdam

WIJ staan voor u klaar

24/7 BEREIKBAAR

Spoedsituatie? Maak gebruik van onze spoedservice

EXPERTS

Voor elke klus hebben we de juiste experts in huis

ADVIES OP MAAT

Betrouwbaar advies van onze ervaren vakmensen

HOGE KWALITEIT

Hoge kwaliteit, hoge service en altijd 1 vast contactpersoon