traprenovaties

Amsterdam / Amstelveen & omstreken

Een traprenovatie door PCS Totaal Services betekent gegarandeerd dat uw trap in een mooi nieuw jasje wordt gestoken. Wij hebben jarenlange ervaring met traprenovaties. Iedere trap is anders en daarmee ook iedere renovatieproject voor een trap. Een trap renoveren is altijd maatwerk, niet alleen vanwege de maten maar ook omdat uw stijl uniek is. Wij zorgen er graag voor wij de trap opknappen zodat het precies wordt wat u voor ogen had en naadloos aansluit bij de stijl van de rest van het huis.

Vragen of advies op maat? Neem contact op via het contactformulier of bel 020-693 0699.

Renovatie van houten trappen

Een trap renoveren is een lastige klus wanneer u niet de juiste technieken, materialen en timmerwerk voorhanden hebt. PCS Totaal Services slaat enkel professionele gereedschappen en bouwmaterialen in om de renovatie van uw trap in één keer te laten slagen. Een houten trap renoveren kan op verschillende manieren, waaronder:

  • Bij de traprenovatie van houten trappen vernieuwen wij versleten trapdelen gemakkelijk door het hout te schuren.
  • Daarna plaatsen wij nieuwe trapdelen en stootborden van laminaat. Deze overzettreden zijn niet te onderscheiden van massief hout, maar zorgen voor lagere traprenovatie kosten.
  • Ook renoveren we de trapbomen en leuning precies volgens dezelfde stijl, zodat alles een mooi geheel vormt.
  • Heeft u last van een krakende trap? Dan kunnen wij de krakende traptreden gemakkelijk en snel verhelpen, zodat die ergernis weg is.
  • Het is ook mogelijk de trap te bekleden, zodat u ook op blote voeten heerlijk op een zachte trap loopt.

Trap renoveren in de huidige stijl

Wanneer u het oude karakter van uw houten trap wilt behouden, kunt u uw trap laten opknappen door de lagen vuil te verwijderen. Een traprenovatie door middel van zandstralen is ook een optie wanneer uw trap is gemaakt van beuk of eik. De trap renoveren door te zandstralen is relatief goedkoop en eenvoudig. Met deze methodes ziet uw trap er weer uit als nieuw, maar in dezelfde stijl! Dit is ideaal voor onder andere oudere gebouwen met een klassieke uitstraling.

Renovatie van open trappen

Een open trap renoveren klinkt als een onmogelijke opgave. Bij een open trap ontbreken stootborden, waardoor u meer ruimte en rust schept in uw woning. Ook open traptreden worden gemakkelijk vervangen door overzettreden. Kies er daarnaast voor om uw traptreden enkelzijdig of dubbelzijdig te bekleden. Het voordeel van een trap renoveren is dat u niet een geheel nieuwe trap hoeft te bekostigen. In plaats daarvan creëert u gemakkelijk en voor weinig geld een nieuwe sfeer in huis met uw oude trap.

Trap reparatie en renovatie door PCS Totaal Services

Niet alleen kunnen wij uw trap kraakvrij maken, wij hebben jarenlange ervaring met traprenovaties en het leggen van trapbekleding. Bij PCS Totaal Services weet u zeker dat uw trap er in een keer precies uit komt te zien zoals u voor ogen heeft. Wilt u de oude stijl behouden of juist voor iets totaal anders gaan? Alles is mogelijk bij ons!

Voor de kosten van uw traprenovatie kunt u gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aanvragen. Of bel ons op 020-693 0699. Bij een traprenovatie van PCS Totaal Services komt u nooit voor onverwachte kosten te staan.

traprenovatie Amsterdam

PCS TOTAAL SERVICES BV
RENOVATIES, VERBOUWINGEN & VASTGOEDONDERHOUD AMSTERDAM / AMSTELVEEN REGIO

DIRECT CONTACT OPNEMEN

afspraak-maken-pcstotaal-amsterdam

WIJ staan voor u klaar

24/7 BEREIKBAAR

Spoedsituatie? Maak gebruik van onze spoedservice

EXPERTS

Voor elke klus hebben we de juiste experts in huis

ADVIES OP MAAT

Betrouwbaar advies van onze ervaren vakmensen

HOGE KWALITEIT

Hoge kwaliteit, hoge service en altijd 1 vast contactpersoon