Over PCS Totaal Services

Home > Over PCS Totaal Services

PCS Totaal Services is 24 uur per dag bereikbaar en zodanig georganiseerd, dat de uitvoering van onze werkzaamheden zo snel mogelijk in Amsterdam en omgeving kan plaatsvinden. PCS Totaal pleegt onderhoud aan toe- en afvoerleidingen en pompistallaties. Wij zijn het onstoppingsbedrijf van Amsterdam.

Onze expertises van onstoppen tot aannemer

PCS Totaal Services bestaat uit een team van zeer goed opgeleide en ervaren specialisten. Ieder met hun eigen vakkennis. Wij zijn inzetbaar voor uiteenlopende werkzaamheden. In ruim 30 jaar heeft PCS Totaal Services zich ontwikkeld tot een unieke specialist op het gebied van:

  • Ontstoppen;
  • Loodgieterwerk;
  • Renovaties;
  • Reinigen;
  • Inspecteren en
  • Lokaliseren van allerlei soorten toe- en afvoerleidingen.

Aannemer

Bovendien behoort het renoveren en herstellen van panden en woningen sinds september 2006 tot ons takenpakket, en kunnen we sinds kort ook onderhoud en vernieuwing van pompinstallaties hieraan toevoegen. Onze aanpak is efficiënt en getuigt van vakmanschap. Wij zijn er voor de dienstverlening, het bedrijfsleven en de industrie, dus ook voor U.

Multigetalenteerd team van loodgieters & aannemers

Ons team voegt de beste vaardigheden van verschillende beroepen samen. Of u nou op zoek bent naar een loodgieter, timmerman, tegelzetter, stukadoor of elektricien: wij kunnen u helpen! Wij voeren alle klussen met uiterste precisie uit en doen dat voor redelijke prijzen. U kunt bij ons terecht als het gaat om rioleringswerk, grondwerk, loodgieterwerk en renovatie. Wij zijn 24 uur per dag, dus altijd bereikbaar en u kunt in geval van nood altijd op ons rekenen, op telefoon nummer 0206930699.  Daarnaast bieden wij de mogelijkheid uw riolering te laten inspecteren. De inspecties worden gedaan door middel van rookgeneratoren en videoapparatuur die precies kunnen meten hoe het met uw riool gesteld is. Als er scheurtjes of kleine breuken zijn in de afvoerleidingen, pikt de apparatuur dit op. Daarna kijken we natuurlijk gelijk hoe we het probleem het beste op kunnen lossen.

Fotoalbum Over ons

WC ontstoppen

WC ontstoppen

Laat u verstopte wc verhelpen door onze onstoppings specialisten.

Afvoer ontstoppen

Afvoer ontstoppen

Wij verhelpen u verstopte afvoer vakkundig en snel. Specialist in ontstoppen.

Default Image

SPOEDSERVICE 24/7
LOODGIETER AMSTERDAM

DIRECT CONTACT OPNEMEN

Afspraak maken met PCStotaal services

WIJ staan voor u klaar

24/7 BEREIKBAAR

Spoedsituatie? Maak gebruik van onze spoedservice

EXPERTS

Voor elke klus hebben we de juiste experts in huis

ADVIES OP MAAT

Betrouwbaar advies van onze ervaren vakmensen

HOGE KWALITEIT

Hoge kwaliteit, hoge service en altijd 1 vast contactpersoon