badkamer renovatie

Amsterdam & omstreken

Badkamer renovatie

Is uw badkamer toe aan een opknapbeurt? Of wordt het zelfs tijd voor een geheel vernieuwde badkamer? Voor badkamer renovatie, verbouwing en vernieuwing bent u bij PCS Totaal Services aan het juiste adres. Of u nu uw complete badkamer wilt laten renoveren, de huidige badkamer wilt vergroten, de badkamer wilt verplaatsen of een volledig nieuwe badkamer wilt creΓ«ren. Ons team met vakspecialisten staat voor u klaar.

Neem contact op voor advies op maat of bel 020-693 0699.

Sanitair en vloerverwarming

Ook voor levering en plaatsing van nieuw sanitair in uw gerenoveerde badkamer kunt u bij ons terecht. Wastafels, douches, toiletcombinaties en radiatoren, bij al het sanitair dat PCS Totaal Services levert kunnen we zowel vormgeving als kleur op elkaar afstemmen. Verder verzorgen wij vloerverwarming (elektrisch en op water). Wij zijn ook gespecialiseerd in: badkamer verbouwen,Β badkamer renoveren en het verhelpen vanΒ badkamer lekkages.

Alle expertise onder 1 dak

In ruim 55 jaar heeft PCS Totaal Services zich ontwikkeld tot een specialist op het gebied van verbouwingen, renovaties en loodgieterswerk. Bij ons vindt u alle specialisten in 1 team: van loodgieters tot timmermannen en van tegelzetters tot elektriciens. U krijgt een vast contactpersoon voor alle planning en communicatie omtrent uw bouw- of renovatieproject. Zo zorgen we voor soepele communicatie, korte lijnen, optimale service en hoge kwaliteit. We zijnΒ  bovendien 24/7 bereikbaar, dus ook in noodgevallen kunt u altijd contact met ons opnemen.Β 

Vragen of een vrijblijvende offerte ontvangen? Vul het contactformulier in of bel 020-693 0699.

 

badkamer-renovatie

SPOEDSERVICE 24/7
LOODGIETER AMSTERDAM

DIRECT CONTACT OPNEMEN

afspraak-maken-pcstotaal-amsterdam

WIJ staan voor u klaar

24/7 BEREIKBAAR

Spoedsituatie? Maak gebruik van onze spoedservice

EXPERTS

Voor elke klus hebben we de juiste experts in huis

ADVIES OP MAAT

Betrouwbaar advies van onze ervaren vakmensen

HOGE KWALITEIT

Hoge kwaliteit, hoge service en altijd 1 vast contactpersoon