Loodgieterswerk

Loodgieterswerk, rioolservice & ontstoppen

PCS Totaal Services is de betrouwbare en ervaren loodgieter en ontstopper in Amsterdam e.o.

DE LOODGIETERS VAN PCS TOTAAL AMSTERDAM / AMSTELVEEN

Op zoek naar een ervaren en servicegerichte loodgieter in regio Amsterdam / Amstelveen? PCS Totaal Services is deskundig in het uitvoeren van loodgieterswerk, rioolservice en ontstoppen. Wij installeren radiatoren en we zijn een betrouwbare en ervaren installateur van cv-ketels, kranen, sanitair, vloerverwarming en ventilatiesystemen.

Of u nu een expert zoekt voor rioolservice, het oplossen van ontstoppingen, camera-onderzoek of het onderhouden/vernieuwen van pompinstallaties; de vakspecialisten van PCS Totaal Services staan voor u klaar. Mail ons opΒ info@pcstotaal.nlΒ of bel 020-693 0699.

Wij zijn bovendien 24/7 bereikbaar voor spoedsituaties (zoals grote lekkages, overstromingen en verstoppingen).

Loodgieter in Amsterdam / Amstelveen

PCS Totaal Services is de allround loodgieter van Amsterdam en omstreken. Voor zowel kleine klussen als grote projecten voeren wij loodgieterswerkzaamheden uit. Wat voor probleem u ook heeft, wij helpen u met het oplossen ervan. Wij zijn bovendien 24 uur per dag bereikbaar bij spoedeisende situaties.
Tab Image

Rioolservice in Amsterdam / Amstelveen

Wij kunnen op snelle wijze allerlei vetputten leegzuigen en kruipruimten desinfecteren. En we zijn gespecialiseerd in het repareren en vernieuwen van bestaande afvoersystemen. We voeren ook riool inspecties uit met camera om problemen te detecteren.
Tab Image

Ontstoppen in Amsterdam / Amstelveen

U kunt bij ons terecht voor het ontstoppen en reinigen van rioleringen en afvoersystemen binnen en buiten. Wij ontstoppen en reinigen het riool met speciale hogedrukapparatuur. Maak bij spoedsituaties gebruik van ons 24/7 telefoonnummer 020-693 0699.
Tab Image

SPOEDEISENDE SITUATIE? 24/7 BEREIKBAAR
LOODGIETER AMSTERDAM / AMSTELVEEN EN OMSTREKEN

LOODGIETERSWERKZAAMHEDEN IN AMSTERDAM, AMSTELVEEN EN OMGEVING

Al vele jaren heeft PCS Totaal Services een eigen loodgietersdienst in huis. Hierdoor is ruime ervaring, kennis en expertise opgebouwd waar het gaat om loodgieterswerkzaamheden aan panden en woningen (zowel oud- als nieuwbouw). Spoed? Onze ervaren loodgieters staan ook bij spoedsituaties die niet kunnen wachten voor uw klaar en zijn 7 dagen per week bereikbaar. Wij zijn specialist in spoedreparaties, lekkage, CV ketels, verstoppingen en rioleringen. Wij bieden hoge kwaliteit en top service tegen scherpe prijzen.

LAST VAN EEN LEKKAGE OF VERSTOPPING?

Bij ondeskundige reparaties of veranderingen aan de waterleidingen, afvoerleidingen of riolering kan er een lekkage of verstopping ontstaan. Wij hebben de kennis en vaardigheden in huis om uw waterleiding en riolering professioneel aan te pakken, zodat u zich niet langer zorgen hoeft te maken.

Onze loodgieters- en ontstoppings diensten

Installatie badkamer

Installatie keuken

Installatie ketel

WC ontstoppen

Afvoer ontstoppen

Gootsteen ontstoppen

Rioolinspectie

Riool ontstoppen

Riool reparatie

WAAROM KLANTEN KIEZEN VOOR PCS TOTAAL SERVICES

Onze kracht zit in onze persoonlijke aanpak, kennis en vakmanschap. PCS Totaal Services is specialist op het gebied van rioolservices, loodgieterswerkzaamheden, renovaties en timmerwerk met ruim 55 jaar ervaring.

Waarom u bij ons moet zijn?

Alle specialisaties in eigen team, alles onder 1 dak.

Advies op maat en we denken met u mee

Betrouwbaar, vakbekwaam en ervarenΒ 

Van A tot Z met 1 contactpersoon. En iedere dag dezelfde medewerkers op uw klus

Β Hoge kwaliteit en hoge service

24/7 bereikbaar (na 17:00 uur spoedgeval)

Β WhatsApp beschikbaar voor constante communicatie

We gaan voor de langetermijn-relatie, met goede nazorg en weΒ gaan altijd net een stap verder voor u

REFERENTIES VAN ONZE KLANTEN

NATASJA HOEBEKE

Ik heb nu 2x een verbouwing via PCS laten uitvoeren. Ik kan niet anders zeggen dan dat dit altijd een positieve ervaring is geweest voor mij. Eigenaar komt zijn woorden na, reageert altijd, denkt mee, zeer behulpzaam, vriendelijk en levert goed werk! Afspraak is echt afspraak bij hem. Kortom: voor mij geen andere aannemer meer!

lennaert Bronkhorst

Het hele proces ging goed met iedereen, snel en professioneel en alle problemen werden meteen opgelost. We zijn zeer tevreden en happy elke dag genieten we van onze nieuwe douche en toilet.

Ik kan dit bedrijf zeer aanbevelen

Paul Meijer

Hebben in ons bedrijfspand Xpositron vaak onze problemen verholpen. Zowel ontstoppingen als de aanleg van nieuwe leidingen. Als het spoed was dan stonden ze er binnen een half uurtje. Bij de aanleg van nieuwe leidingen vroegen ze ons soms of het een dagje kon wachten om zo anderen met problemen direct te kunnen helpen, heel begrijplijk. Ze deden vaak eerst camera-inspectie en lieten ons zien waar een verstopping zat. Ze namen ons alle werk uit handen, regelden nieuwe vloerluiken en zwaar boorwerk dwars door de fundering heen. Ze zijn erg professioneel en lieten alles na afloop netjes achter.

Linda de Stigter

Het hele proces is volgens planning en grote tevredenheid uitgevoerd.Communicatie, medewerkers, expertise en kwaliteit zijn allemaal uitstekend! Dit was mijn eerste ervaring met PCS maar zeker niet de laatste πŸ™‚ Ik kan iedereen dit bedrijf aanbevelen!