Ontstoppingsdienst Amsterdam

Amsterdam / Amstelveen & omstreken

Bent u op zoek naar een ontstoppingsdienst in Amsterdam? Dan biedt PCS Totaal Services de uitkomst voor bedrijven, particulieren en VVE’s, woningcorporaties en vastgoedbedrijven. Is uw toilet verstopt of loopt uw gootsteen niet meer goed door? Ervaart u problemen met uw afvoer of met de riolering? Voor noodgevallen kunt u 24 uur per dag bij ons terecht. Ook zijn wij beschikbaar als spoed ontstoppingsdienst in Amsterdam en omstreken. Bel 020-6930699.

24 uur per dag ontstoppingsdienst in Amsterdam:

Een ontstoppingsdienst in Amsterdam: dat is PCS Totaal Services. Maar niet alleen dat. Beter gezegd is het een loodgieters- en vastgoedonderhoudsbedrijf in Amsterdam, met een ontstoppingsdienst die wij in Amsterdam en omstreken leveren. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar (voor noodsituaties) om allerlei soorten verstoppingen op te lossen. PCS Totaal Services staat dan ook niet voor niets bekend als dé specialist in het ontstoppen en is daarmee dé ontstoppingsdienst van Amsterdam.

Met meer dan 55 jaar ervaring beschikt PCS Totaal Services over veel kwaliteit en expertise. Met een breed scala aan diensten, waaronder een ontstoppingsdienst in Amsterdam, kunnen wij veel mensen helpen. We bieden betrouwbaar vakmanschap van hoge kwaliteit.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Verschillende soorten ontstoppingen

Een ontstoppingsdienst in Amsterdam betekent dat we breed inzetbaar zijn. Voor alle problemen omtrent ontstoppen bent u bij PCS Totaal Services aan het juiste adres. Van het ontstoppen van uw afvoersysteem tot het ontstoppen van uw toilet en van uw gootsteen tot riolering ontstoppen: wij zijn van alle markten thuis. Er zijn veel verschillende soorten ontstoppingen waar u mee te maken kunt krijgen. Hieronder vindt u de meest voorkomende.

WC ontstoppen

Een verstopte WC is natuurlijk geen pretje. Gelukkig is daar de ontstoppingsdienst in Amsterdam van PCS Totaal Services. Wij helpen u graag uit de brand. Niets is zo ongunstig als lang met een verstopt toilet moeten zitten. Het kan uw dagelijks leven enorm belemmeren en moet daarom zo snel mogelijk worden verholpen. Eigenlijk is een dag zonder toilet al onmogelijk daarom is het belangrijk om er niet te lang mee te wachten en direct hulp te vragen. Dat kunt u doen door contact met ons op te nemen.

Hulp in de brede regio van Amsterdam / Amstelveen

PCS Totaal Services biedt een ontstoppingsdienst in Amsterdam en omliggende steden. Wij begrijpen u als geen ander en helpen u graag zo snel mogelijk bij het ontstoppen van uw WC. Voor het inhuren van de ontstoppingsdienst van PCS Totaal Services zijn wij bereikbaar voor de volgende vestigingen: Amsterdam, Amstelveen, Badhoevedorp, Haarlem, Hoofddrop en Zaandam. Valt u net buiten deze gemeentes? Dan kunt u altijd even contact met ons opnemen en dan kunnen we kijken wat we voor u kunnen betekenen. Voor kleine klussen reizen wij niet verder dan deze steden, maar dringende en grote ontstoppingsproblemen zijn wij altijd bereid mee te denken.

Snelle service bij een verstopte wc

U kunt er bij de ontstoppingsdienst van Amsterdam van PCS Totaal Services vanuit gaan dat wij u onmiddellijk helpen. Wij leveren snelle service, omdat dit soort problemen niet lang kunnen wachten en er direct en adequaat gehandeld moet worden. Wij zijn 24 uur per dag voor u bereikbaar in geval van nood. Voor spoed zijn we na 17:00 bereikbaar.  Schroom niet en neem contact met ons op. We helpen u graag.

Hoe gaat een WC ontstoppen in zijn werk?

Bent u benieuwd naar hoe de ontstoppingsdienst van Amsterdam te werk gaat bij het ontstoppen van een WC? Dat leggen we u graag uit. Allereerst is het voor u fijn om te weten dat wij altijd gebruik maken van de nieuwste technieken en modernste hulpmiddelen. Wij blijven ons materiaal altijd vernieuwen en gaan met de ontwikkelingen mee. Bij PCS Totaal Services en de ontstoppingsdienst in Amsterdam staat absoluut voorop dat wij goede service leveren. De naam van ons bedrijf zegt het al. Het kan niet zo zijn dat ons bedrijf uw problemen alleen maar erger maken. Ook willen wij niet dat u er later achter moet komen dat eenzelfde soort dienst elders vele malen goedkoper wordt aangeboden. Daarom bieden wij altijd een goede prijs-kwaliteit verhouding voor al onze diensten.

Als u de ontstoppingsdienst inhuurt dan komen wij zo snel mogelijk ter plaatse. Het liefst kijken wij eerst zelf grondig naar wat het probleem is en waar het mogelijk vandaan komt. Zodat we voor een snelle oplossing kunnen zorgen en het probleemloos kunnen verhelpen. Dit drukt te kosten en worden onnodig hoge rekeningen u bespaart. Daar kunt u bij PCS Totaal Services van op aan.

De ontstoppingsdienst beschikt over camera inspectie, rookinspectie en een hogedrukapparaat waarmee snel en eenvoudig uw WC kunnen ontstoppen en reinigen. Zo heeft u binnen een mum van tijd weer een werkend toilet die naar behoren werkt en doet wat het moet doen. Nadat wij klaar zijn met het ontstoppen van uw toilet zullen wij er direct voor zorgen alle puin af te voeren.

Neem contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan op onze website.

Gootsteen ontstoppen

De ontstoppingsdienst in Amsterdam van loodgietersbedrijf PCS Totaal Services verhelpt verschillende soorten ontstoppingen, dus ook bij het ontstoppen van uw gootsteen. Als u een verstopte gootsteen hebt, bent u bij ons aan het juiste adres. PCS Totaal Services biedt een gespecialiseerde ontstoppingsdienst in Amsterdam en omgeving. Een van onze vakkundige loodgieters helpt u graag zo snel mogelijk. Het is van groot belang om het zo snel mogelijk te laten verhelpen om erger te voorkomen.

Niet geheel onbelangrijk: wanneer is een gootsteen verstopt en hoe komt u hier achter? Soms kan het geleidelijk aan ontstaan en heeft u het in eerste instantie niet door. Als het probleem eenmaal zo groot is geworden, bent u verder van huis en kunt u uw gootsteen tijdelijk niet meer gebruiken.

Daarom is het fijn voor uzelf om te een gootsteen verstopping te kunnen herkennen zodat u eventueel eerder kunt ingrijpen, aanpassingen kunt doen of ons kunt inhuren. Dat kan door contact met ons op te nemen of vrijblijvend een offerte aan te vragen op onze website. Wij lossen u probleem zo snel mogelijk op.

Zo herkent u een verstopte gootsteen

U herkent een verstopte gootsteen doordat het water niet meer goed kan weglopen. Dat kan erg lastig zijn. Als het water niet wegspoelt, blijft er een klein laagje water in uw gootsteen staan. Dit kan in eerste instantie niet zo opvallen, omdat het dan nog redelijk onschuldig laagje water is dat bijna niet zichtbaar is. Als het enorm gaat stinken en er ontstaan ook veemde geluiden uit uw gootsteen weet u dat u snel aan de bel moet trekken en onze ontstoppingsdienst moet inschakelen.

Afvoer ontstoppen

Een verstopte afvoer is ontzettend vervelend en kan gaan stinken. U wilt het probleem zo snel mogelijk verhelpen. Dat kan met de ontstoppingsdienst in Amsterdam en omstreken van PCS Totaal Services. Een verstopte afvoer betekent dat u veel ongemak ervaart en u uw afvoer niet meer naar behoren kunt gebruiken. Vaak laten mensen een verstopte afvoer nog een paar dagen voor het is, in de hoop dat het probleem zichzelf wel oplost. Daarnaast is het vaak ook een grote kostenpost om een ontstoppingsdienst langs te laten komen.

PCS Totaal Services biedt daarom een betaalbare ontstoppingsdienst in Amsterdam aan zonder dat de kwaliteit erop achteruitgaat, in tegendeel zelfs. Bent u op zoek naar een snelle en kwalitatief hoogstaande ontstoppingsdienst? Dan bent u bij PCS Totaal Services aan het juiste adres. Wij draaien ons hand niet om voor het ontstoppen van uw afvoer. We helpen u graag en snel. Wij bieden onze dienst voor noodgevallen 24/7 aan waardoor u altijd binnen een dag geholpen wordt. Wij zijn voor spoed dag en nacht bereikbaar. Kan het probleem wachten tot de volgende werkdag? Bel ons dan tijdens onze openingstijden om onnodige kosten te voorkomen. Bel 020-6930699.

Oplossingen op maat

Voor het ontstoppen van uw afvoer maken wij gebruik van verschillende soorten technieken en methodes. Ieder probleem is namelijk anders en vraagt dus om een op maat gemaakte oplossing. Hier horen ook verschillende soorten diensten en behandelingen voor nodig zodat we gebruik maken van de juiste aanpak. Op deze manier kunnen wij gegarandeerd ieder probleem zo snel mogelijk voor u oplossen. Daarnaast willen wij ervoor zorgen dat het ontstoppen van uw afvoer efficiënt gebeurt en betaalbaar blijft.

Riolering ontstoppen

Nu hebben we u al het een en ander toegelicht over wat wij als ontstoppingsdienst in Amsterdam en omgeving voor expertise leveren. Maar we zijn van meer markten thuis. Naast het ontstoppen van uw toilet, gootsteen en afvoer, kunt u bij ons ook terecht voor het ontstoppen van uw riolering. PCS Totaal Services is met meer dan 30 jaar ervaring dé specialist als het gaat om het verhelpen van een verstopte riolering.

In een zeer korte tijd detecteren wij waar het probleem zich bevindt en verhelpen we het direct. Dat verhelpen komt voor in verschillende vormen. Het kan gaan om: leegzuigen van de vetput, desinfecteren van de kruipruimte en het repareren en herstellen van de riolering. Mocht het zo zijn dat uw riolering er slecht aan toe is, dan zijn wij ook beschikbaar voor het compleet renoveren van uw riolering en het plaatsen van een nieuwe riolering. Daarover leest u verderop in dit artikel meer.

Wij ruimen de troep ook weer op!

Kiest u voor PCS Totaal Services, dan kiest u voor meer dan 30 jaar ervaring, vakmanschap en betrouwbaarheid. Wij werken zeer secuur en laten alles netjes achter. De door ons gemaakte puin wordt direct meegenomen en afgevoerd. Daar hoeft u zich dus geen zorgen over te maken, wanneer u besluit onze ontstoppingsdienst te benaderen.

Het is ontzettend vervelend als u problemen ervaart met de riolering. Het kan heel erg gaan stinken en daar valt niet tegen schoon te maken. Daarom is het van groot belang om de ontstoppingsdienst in Amsterdam van PCS Totaal Services zo snel mogelijk in te schakelen. U kunt contact met ons opnemen. Wij zijn zeven dagen per week en 24 uur per dag bereikbaar voor noodsituaties en beschikbaar om al uw problemen te verhelpen. PCS Totaal Services is gevestigd in Amsterdam en levert ook ontstoppingsdiensten in de omgeving van Amsterdam: Amstelveen, Badhoevedorp, Hoofddorp, Haarlem en Zaandaam. In geen van deze steden hoeft u met een verstopte gootsteen, toilet, afvoer of riolering te blijven zitten.

Wij staan voor u klaar. Neem snel contact met ons op.

Riool renoveren

Zoals we u er eerder al van op de hoogte brachten, levert PCS Totaal Services niet alleen een ontstoppingsdienst in de omgeving Amsterdam, maar helpen we u ook bij het renoveren van uw riool. Wanneer u problemen ervaart met uw riool, moet u snel in actie komen. Dat doet u door direct contact op te nemen met ons. Een riool renoveren kan niet lang op zich laten wachten. Bijkomende minpunten van een defect riool zijn namelijk: verstopping, stankoverlast en waterproblemen.

Al ruim 30 jaar zijn wij een gespecialiseerd loodgieters- en vastgoedonderhoudsbedrijf. PCS Totaal Services weet wat hij doet en beschikt over een team vol vakkundige en professionele vaklui. Bent u op zoek naar een ontstoppingsdienst in Amsterdam en omstreken, zoals Amstelveen, Hoofddorp, Badhoevedorp, Haarlem en Zaandam? Dan bent u bij PCS Totaal Services aan het juiste adres.

Neem gerust contact met ons op en vraag vrijblijvend een offerte aan op onze website. We denken graag met u mee en verhelpen al uw ontstoppingsproblemen en meer.

Geavanceerde technieken bij verstoppingen

PCS Totaal Services maakt gebruik van geavanceerde technieken bij verstoppingen, zoals de rioolcamera en een rookgenerator.

Rioolcamera

Door gebruik te maken van de juiste materialen en technieken, zoals speciale rioolcamera’s, zijn wij in staat om zeer secuur te werk te gaan. Zo kunnen wij grondig uw riool inspecteren en het rioleringssysteem beoordelen. Is de riolering nog bruikbaar en valt het te renoveren? Of is het toch in een dusdanige slechte staat dat er vernieuwing nodig is om het probleem te verhelpen? In een oogopslag detecteren wij wat het probleem is, waar de oorzaak ligt en hoe het zo snel mogelijk verholpen kan worden.

Een riool renoveren vraagt om precisie werk en vakkundigheid. Dankzij onze geavanceerde technieken kunnen wij veel voor u betekenen. Ervaart u bijvoorbeeld veel stank in uw riolering? Dit komen kan doordat er door de jaren heen en door slijtage scheuren in uw afvoer zijn ontstaan. Vaak zijn deze scheurtjes zo minuscuul dat ze lastig met het blote oog waarneembaar zijn. Soms zijn mensen jarenlang niet bewust van het probleem en verergert het dus met de jaren. 

Rookgenerator

Dankzij de rookgenerator kan PCS Totaal Services heel makkelijk de stank en vieze geuren detecteren. Hoe werkt een rookgenerator? De rookgenerator zorgt ervoor dat een bepaalde vloeistof wordt opgewarmd. Deze nevelvloeistof wordt onder hoge druk door de leidingen geblazen. Hierdoor is het makkelijk om de scheurtjes te detecteren en te ontdekken waar de stank vandaan komt.

Dankzij deze geavanceerde apparatuur is het voor PCS Totaal Services mogelijk om grondige inspecties uit te voeren en zo snel mogelijk het probleem te ontdekken. Hierna kan er snel gehandeld worden. Door een directe constatering kan er de om de juiste manier en met de juiste expertise een oplossing worden aangeboden. Contact met de ontstoppingsdienst in Duivendrecht van PCS Totaal Services is toegankelijk en makkelijk. U kunt ook vrijblijvend een offerte aanvragen voor u met ons in zee gaat. We helpen u graag verder. 

Spoed ontstoppingsdienst Amsterdam

Niet alleen biedt PCS Totaal Services een ontstoppingsdienst aan in Amsterdam / Amstelveen en omstreken, maar ook een spoed ontstoppingsdienst in deze omgeving. Wij staan dag en nacht voor u klaar en zijn 24 uur per dag en zeven dagen in de week voor u bereikbaar en beschikbaar in geval van nood. Neem gerust contact met ons. Bel 020-6930699. Kan het probleem wachten tot de volgende werkdag? Bel ons dan tijdens onze openingstijden om onnodige kosten te voorkomen. 

Voor de spoed ontstoppingsdienst van Amsterdam zijn wij na 17:00 bereikbaar. Onze loodgieters zijn 24/7 bereikbaar en daarom altijd snel in de buurt. PCS Totaal Services is een 24 uurs service die diensten aanbiedt voor al uw problemen. Neem contact met ons op en dan lossen wij het zo snel mogelijk voor u op.

Wie is PCS Totaal Services?

PCS Totaal Services een loodgieters- en aannemersonderhoudsbedrijf in Amsterdam en omgeving. Door te werken in Amsterdam / Amstelveen en omgeving kunnen wij snel ter plaatse zijn en daardoor een snelle dienst garanderen. PCS Totaal Services is dé ontstoppingsdienst van Amsterdam.

PCS Totaal Services is een bedrijf dat bestaat uit een divers team bestaande uit vakkundige en professionele experts. Onder één beschikken wij over verschillende soorten expertises. Hierdoor zijn wij breed inzetbaar en bieden we een groot scala aan werkzaamheden voor u aan. Met meer dan 30 jaar ervaring heeft PCS Totaal Services zich door de jaren heen ontwikkeld tot een specialistisch bedrijf op het gebied van verschillende vakmanschappen.

Doordat wij beschikken over alle experts onder één dak kunnen wij u voorzien van het leveren van veel diensten. Zo kunt u PCS Totaal Services ook inhuren als aannemer, u van plan bent om een uitbouw of aanbouw te realiseren aan of bij uw woning. Ook hier weten wij wel raad mee. Daarnaast kunt ook voor een complete verbouwing, renovatie of sloopwerkzaamheden bij ons terecht. Niets is voor ons te gek. Grote klussen en kleine klussen: wij staan voor u klaar en helpen u graag.

Wilt u dat PCS Totaal Services bij u een aan- of uitbouw komt realiseren? Of een complete verbouwing of enkel de sloopwerkzaamheden ervan? Dan kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen op onze website. Ook kunt u direct contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken. Graag komen wij bij u langs om uw woning te bekijken en samen met u te kijken naar wat wij voor u kunnen betekenen. Neem snel contact met ons op.

Onze specialismen op een rij:

Loodgietersbedrijf

 • Dakrenovatie
 • Ontstoppingsdienst Amsterdam: WC, riolering, afvoer en gootsteen
 • Inspecties riolering
 • Reinigen riool
 • Leidingen lokaliseren
 • Onderhoud en vernieuwing
 • Renovatie riolering
 • Lekkage detectie
 • Stankoverlast

Vastgoedonderhoud en aannemersbedrijf:

Renovatie:

 • Gevel renovatie
 • Trapherstel of renovatie
 • Renoveren sanitair
 • Verbouwing badkamer: aan- en uitbouw
 • Verbouwing keuken: aan- en uitbouw
 • Renovatie keuken
 • Tegelzetters
 • Stukadoors
 • Elektriciens

Timmerwerk:

 • Deuren en kozijnen plaatsen
 • Vloeren leggen
 • Op maat gemaakte deuren en kozijnen
 • Plaatsen van dakramen
 • Rottende onderdelen vervangen
 • Dakramen vervangen
 • Draagbalken herstellen of vervangen

Vragen of problemen?

Heeft u vragen of problemen over de ontstoppingsdienst in Amsterdam of een andere werkzaamheid? Neem dan contact met ons op. Wij denken graag met u mee en helpen u graag verder. Schroom niet. Wij helpen u zo snel mogelijk verder.

Ook voor spoed zijn wij direct bereikbaar. Bel snel naar onze 24 uurs service op het nummer 020-6930699 of mail ons naar info@pcstotaal.nl. Daarnaast kunt u langskomen op ons bezoekadres aan de Cruquiusweg 96v 1019AJ te Amsterdam. PCS Totaal Services levert de ontstoppingsdienst en meer in Amsterdam en omgeving: Amstelveen, Haarlem, Badhoevedorp, Zaandam en Hoofddorp.

Benieuwd naar wat voor u kunnen betekenen? Wij denken graag met u mee. Fijner om eerst verschillende bedrijven te vergelijken? Dat is ook mogelijk door vrijblijvend onze offerte aan te vragen.

ontstoppingsdienst-amsterdam

Ontstoppen

Riool, wc, afvoer of gootsteen verstopt? Bij PCS Totaal verhelpen wij snel, vakkundig en betaalbaar verstoppingen. Ook bij spoed. 

WC ontstoppen

Laat u verstopte wc verhelpen door onze onstoppings specialisten. 24/7 bereikbaar voor spoedgevallen.

Afvoer ontstoppen

Wij verhelpen u verstopte afvoer vakkundig en snel. PCS Totaal Services is specialist in ontstoppen.

SPOEDEISENDE SITUATIE?  24/7 BEREIKBAAR
LOODGIETER AMSTERDAM / AMSTELVEEN

DIRECT CONTACT OPNEMEN

afspraak-maken-pcstotaal-amsterdam

WIJ staan voor u klaar

24/7 BEREIKBAAR

Spoedsituatie? Maak gebruik van onze spoedservice

EXPERTS

Voor elke klus hebben we de juiste experts in huis

ADVIES OP MAAT

Betrouwbaar advies van onze ervaren vakmensen

HOGE KWALITEIT

Hoge kwaliteit, hoge service en altijd 1 vast contactpersoon