Aanbouw, uitbouw en afbouw

Amsterdam & omstreken

aanbouw, uitbouw en afbouw

Wilt u meer ruimte realiseren in uw woning of bedrijfspand met een aanbouw of uitbouw? Of zoekt u een specialist die de afbouw en afwerking kan doen van een nieuwe of bestaande ruimte? Dan is PCS Totaal Services er voor u. Als erkend aannemers- en loodgietersbedrijf in de regio Amsterdam staan we voor u klaar bij elke bouwklus. Van verbouwing tot renovatie en van elektra en riolering tot sanitair en afwerking.

Neem contact op via het contactformulier of bel 020-693 0699.

aanbouwen en uitbouwen

Met een aanbouw, uitbouw, dakopbouw, bijkeuken, serre, garage of carport creΓ«ert u een nieuwe woon- en leefruimte bij uw huis. Misschien gaat uw interesse uit naar het uitbreiden van een bestaande ruimte, zoals uw woonkamer of keuken. Of wilt u een compleet nieuwe ruimte creΓ«ren bij uw woning of bedrijfspand?
Wat uw woonwensen ook zijn, de vakmensen van PCS Totaal Services kunnen uw bouwproject van A tot Z uit handen nemen. Wij hebben
ruim 55 jaar ervaring met het aanbouwen en uitbouwen van huizen en (bedrijfs)panden. Ook met het afbouwen en afwerken.

Afbouwen

Heeft u een bouwproject in de afbouwfase en zoekt u iemand die de afbouw uit handen kan nemen? Het team van PCS Totaal Services staat voor u klaar. De afbouwfase komt na de ruwbouwfase, waarin de structurele elementen van het gebouw worden geconstrueerd, zoals de fundering, dragende muren en het dak. Afbouwen omvat onder andere het aanbrengen van vloerbedekking, schilderen, installeren van de keuken en badkamer, het plaatsen van deuren en ramen. Tijdens het afbouwproces worden ook elementen zoals binnenwanden, vloeren, plafonds en andere afwerkingsdetails toegevoegd. En wij kunnen van dienst zijn bij installaties, riolering en nog veel meer werkzaamheden.

waarom kiezen voor PCS totaal services?

Bij PCS Totaal Services hebben we alle specialisaties die nodig zijn voor uw bouwklus in ons team. U krijgt bovendien 1 vast contactpersoon die communiceert met alle specialisten, zodat u volledig wordt ontzorgd. Bij ons draait alles om een hoge kwaliteit, hoge service en een goede communicatie. Neem gerust contact met ons op voor advies op maat en een vrijblijvende offerte. We horen graag van u!

Vul het contactformulier in of bel 020-693 0699.Β 

aanbouw-uitbouw

SPOEDSERVICE 24/7
LOODGIETER AMSTERDAM

DIRECT CONTACT OPNEMEN

afspraak-maken-pcstotaal-amsterdam

WIJ staan voor u klaar

24/7 BEREIKBAAR

Spoedsituatie? Maak gebruik van onze spoedservice

EXPERTS

Voor elke klus hebben we de juiste experts in huis

ADVIES OP MAAT

Betrouwbaar advies van onze ervaren vakmensen

HOGE KWALITEIT

Hoge kwaliteit, hoge service en altijd 1 vast contactpersoon