Afvoer ontstoppen

Amsterdam & omstreken

Home > Afvoer ontstoppen

Wilt u uw afvoer laten ontstoppen door een professionele loodgieter? PCS Totaal Services heeft zich in ruim 34 jaar ontwikkeld tot een specialist op het gebied van afvoer ontstoppen, reinigen en inspecteren. Onze werkzaamheden in Amsterdam en omgeving vinden altijd zo snel mogelijk plaats. Van verstopping afvoer keuken, tot riool: wij lossen het voor u op! PCS Totaal Services is het onstoppingsbedrijf van Amsterdam en omgeving.

Direct uw afvoer laten ontstoppen 

Naast loodgieterwerk zoals een afvoer ontstoppen en andere diverse werkzaamheden, hebben wij in 2006 ook renovatiewerkAfvoer laten ontstoppen aan ons takenpakket toegevoegd. Met  betrekking tot ontstoppen kunt u denken aan: 

Sinds kort kunnen wij ook het onderhoud en vernieuwing van pompinstallaties tot onze taken rekenen. Wij blijven efficiënt te werk gaan om u de beste diensten te verlenen!

Laat uw afvoer ontstoppen door PCS Totaal Services

Wij lossen verstopping zo snel mogelijk voor u op! Onze ervaren loodgieters helpen u graag. Voor spoedklussen zijn wij zelfs 24 uur per dag telefonisch bereikbaar om u direct te helpen. Wij verzorgen ook andere werkzaamheden rondom uw afvoer, denk aan het inspecteren en lokaliseren van allerlei soorten toe- en afvoerleidingen.

Meer dan alleen afvoeren onstoppen ons werkgebied

Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar voor spoedgevallen. Voor andere klussen kunt u online een offerte aanvragen. Wij zijn u graag van dienst bij diverse problemen. Voor onder andere uw afvoer of riool ontstoppen en ander loodgieter- en renvovatie werk zijn wij werkzaam in de volgende regio’s:

 

Default Image

SPOEDSERVICE 24/7
LOODGIETER AMSTERDAM

DIRECT CONTACT OPNEMEN

Afspraak maken met PCStotaal services

WIJ staan voor u klaar

24/7 BEREIKBAAR

Spoedsituatie? Maak gebruik van onze spoedservice

EXPERTS

Voor elke klus hebben we de juiste experts in huis

ADVIES OP MAAT

Betrouwbaar advies van onze ervaren vakmensen

HOGE KWALITEIT

Hoge kwaliteit, hoge service en altijd 1 vast contactpersoon