riool Inspecties

Amsterdam / Amstelveen & omstreken

Home > Riool inspectie

Rioolstank is een veel voorkomend probleem. Dit wordt vaak veroorzaakt door kleine scheurtjes of kleine breuken in de afvoerleidingen. Deze zijn in de meeste gevallen met het blote oog niet waarneembaar. Met als gevolg dat mensen soms jarenlang met het probleem blijven zitten. PCS Totaal Services helpt u uit de stank en lost het probleem voor u op. Bel ons direct op 020-693 0699.Β 

Camera inspectie en rookinspectie

Om problemen in het riool en de afvoer op te sporen, verzorgen wij camera inspecties en rookinspecties. Dat werkt als volgt:

Rookinspectie: rookgenerator detecteert de stank

Onze rookgenerator verwarmt de nevelvloeistof en blaast deze onder druk door de afvoerleidingen. Hierdoor worden de openingen in het rioolstelsel zichtbaar, zodat de oorzaak van de stankoverlast duidelijk wordt. Ook het niet functioneren van sifons en andere soorten stankafsluiters worden direct zichtbaar bij het gebruik van deze rookgenerator.

Geavanceerde camera-inspectieΒ 

Met onze geavanceerde videoapparatuur kunnen wij een grondige camera-inspectie uitvoeren van uw bestaande afvoer of riool. Met deze digitale video-opnamen kan direct worden geconstateerd wat het probleem is, waar het zich bevindt en hoe dit precies opgelost kan worden.

Neem contact met ons op en wij lossen uw problemen op

Neem contact opΒ met PCS Totaal Service voor al uwΒ loodgieterswerk, maar ookΒ renovatie- en verbouwwerkzaamheden,Β riool inspectiesΒ enΒ pompinstallaties onderhoud. Wij zijn bovendien 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar voor spoedgevallen. Bel ons op: 020-693 0699.

rioolinspectie-amsterdam

SPOEDEISENDE SITUATIE?Β  24/7 BEREIKBAAR
LOODGIETER AMSTERDAM / AMSTELVEEN regio

DIRECT CONTACT OPNEMEN

afspraak-maken-pcstotaal-amsterdam

WIJ staan voor u klaar

24/7 BEREIKBAAR

Spoedsituatie? Maak gebruik van onze spoedservice

EXPERTS

Voor elke klus hebben we de juiste experts in huis

ADVIES OP MAAT

Betrouwbaar advies van onze ervaren vakmensen

HOGE KWALITEIT

Hoge kwaliteit, hoge service en altijd 1 vast contactpersoon