Gevelherstel

Amsterdam / Amstelveen & omstreken

De gevel van een gebouw is belangrijk om goed te onderhouden. Het is de eerste aanblik van een gebouw en een belangrijk onderdeel van de constructie. Als er iets beschadigd is kan dit niet alleen tot vervelende problemen leiden, maar er ook nog eens slecht uitzien. Met de gevelherstel van PCS Totaal Services kunnen lelijke beschadigingen verholpen worden en wordt de integriteit van het gebouw ook hersteld.

Groot scala aan werkzaamheden

Onder gevelherstel valt een groot aantal werkzaamheden die veel expertise vergen. Zo kunnen wij voegen weghalen en vernieuwen, de gevel opnieuw beschermen of impregneren en ook vocht uit de gevel halen (injecteren van de gevel). Verder valt ook onder gevelherstel:

PCS Totaal Services voor gevelherstel

PCS Totaal Services heeft jarenlange ervaring met gevelherstel en is daarom de juiste partner voor deze werkzaamheden. Wilt u snel uw gevel op een professionele manier laten herstellen? Of heeft u andere wensen/vragen over renovatiewerkzaamheden?

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor gevelherstel of bel 020-693 0699. Wij werken professioneel en secuur, zodat wij de kosten voor u minimaal kunnen houden. 

PCS TOTAAL SERVICES BV
RENOVATIES, VERBOUWINGEN & VASTGOEDONDERHOUD AMSTERDAM / AMSTELVEEN REGIO

DIRECT CONTACT OPNEMEN

afspraak-maken-pcstotaal-amsterdam

WIJ staan voor u klaar

24/7 BEREIKBAAR

Spoedsituatie? Maak gebruik van onze spoedservice

EXPERTS

Voor elke klus hebben we de juiste experts in huis

ADVIES OP MAAT

Betrouwbaar advies van onze ervaren vakmensen

HOGE KWALITEIT

Hoge kwaliteit, hoge service en altijd 1 vast contactpersoon