Riool ontstoppen

Amsterdam / Amstelveen & omstreken

Wilt u uw riool snel laten ontstoppen? Dan staat PCS Totaal Services altijd garant voor een snelle service. Onze loodgieters staan 24 uur per dag klaar voor al uw spoedklussen, zodat wij snel uw riolering kunnen ontstoppen. De ervaren loodgieters in ons vakteam leveren kwalitatief werk tegen een scherpe prijs. Schakel de deskundigheid van PCS Totaal Services in en kom erachter dat echt vakwerk helemaal niet duur hoeft te zijn. 

ONZE rioolDIENSTEN:

  • Ontstoppen van riool, wc, afvoer, gootsteen
  • Loodgieterswerk
  • Rioolinspecties (met camera)
  • Rioolservice inclusief riool reinigen
  • Lokaliseren van allerlei soorten toe- en afvoerleidingen
  • Pompinstallaties onderhouden en vernieuwen
  • Lekkage onderzoek en traceren
  • Stankoverlast verhelpen
  • 24 uurs service en spoedhulp

Bel direct met 020-693 0699. Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar (spoedservice na 17:00 uur en in het weekend). 

Is uw riool verstopt?

Het loodgieterswerk van PCS Totaal Services laat nooit te wensen over. Twijfelt u of uw riool is verstopt of is het overduidelijk? Neem contact op met een van onze medewerkers. Wij zijn 24/7 bereikbaar voor spoedgevallen en adviseren u graag over de mogelijkheden. Wij lossen de verstopping op en zorgen voor een kundige rioolinspectie met camera en rookinspectie.

Riool laten ontstoppen met rioolservice

Met de rioolservice van PCS Totaal Services bent u verzekerd van een professionele aanpak. Als eerste voeren we een uitgebreide analyse uit om het probleem vast te stellen. Daarna gaan we zorgvuldig en deskundig te werk om uw riool te ontstoppen en toekomstige complicaties te voorkomen. Zo garanderen wij kwaliteit en duurzaamheid in de toekomst. De service die wij bieden is niet alleen grondig, maar ook razendsnel. De werkzaamheden van onze rioolservice zijn zo ingericht dat we klanten in Amsterdam en omgeving zo snel mogelijk van dienst kunnen zijn. Wees verzekerd van kwaliteit en snelheid en neem contact op met PCS Totaal Services. 

Schakel onze hulp in bij rioolproblemen en bel 020-693 0699. Spoed? Dan zijn wij 24/7 bereikbaar. Kan het probleem wachten tot de volgende werkdag? Bel ons dan tijdens onze openingstijden om onnodige kosten te voorkomen. 

riool-ontstoppen-amsterdam

SPOEDEISENDE SITUATIE?  24/7 BEREIKBAAR
LOODGIETER AMSTERDAM / AMSTELVEEN

DIRECT CONTACT OPNEMEN

afspraak-maken-pcstotaal-amsterdam

WIJ staan voor u klaar

24/7 BEREIKBAAR

Spoedsituatie? Maak gebruik van onze spoedservice

EXPERTS

Voor elke klus hebben we de juiste experts in huis

ADVIES OP MAAT

Betrouwbaar advies van onze ervaren vakmensen

HOGE KWALITEIT

Hoge kwaliteit, hoge service en altijd 1 vast contactpersoon