Leiding installatie

Amsterdam / Amstelveen & omstreken

Leidingwerk laten aanleggen, vervangen of aanpassen? Dan ben u bij PCS Totaal Services aan het juiste adres. Als erkend loodgieter en aannemer in de Amsterdam /Amstelveenย  regio hebben wij jarenlange ervaring met leidinginstallatie.

U kunt bij ons terecht voor installatie van onder andere:

  • Afvoerleidingen
  • Waterleidingen
  • Gasleidingen
  • CV

Onze specialisten kunnen nieuwe leidingen installeren, maar ook bestaande leidingen controleren, herstellen en vervangen. Wij werken met alle soorten materialen, zoals Uni Pipe flexibele buis, koper, pvc, aluminium, kunststof, stalen leidingen en CV-buizen. Voor gasleidingen en CV werken wij samen met het gespecialiseerde gas- en cv installatiebedrijf WK Totaalinstallatie.

Vragen of een vrijblijvende offerte? Bel 020-693 0699 of vraag een offerte aan.

Vakmanschap en ervaring

Leidinginstallatie is een expertise waarbij ervaring en vakmanschap belangrijk zijn. PCS Totaal Services heeft 55 jaar ervaring en servicegerichte vakmensen in dienst. Wij helpen u bij het veranderen van de locatie van sanitair, het aanleggen van leidingen bij nieuwbouw of een verbouwing, het herstellen of veranderen van kapotte leidingen, het installeren van een CV en vergelijkbare situaties.

Totaalservice als loodgieters- en aannemersbedrijf

Daarnaast bieden wij als erkend loodgieters- en aannemersbedrijf een totaalservice. Schakel ons gerust in voor een complete verbouwing of renovatiewerkzaamheden. Van installatie tot afwerking, aftimmeren, schilderen en stukadoren. PCS Totaal Services staat bekend om de hoge kwaliteit, ons hoge serviceniveau, korte communicatielijnen, grote efficiรซntie en klantgerichte aanpak.

Neem contact op via het onderstaande contactformulier of bel 020-693 0699.

leiding-installatie

SPOEDEISENDE SITUATIE?ย  24/7 BEREIKBAAR
LOODGIETER AMSTERDAM / AMSTELVEEN regio

DIRECT CONTACT OPNEMEN

afspraak-maken-pcstotaal-amsterdam

WIJ staan voor u klaar

24/7 BEREIKBAAR

Spoedsituatie? Maak gebruik van onze spoedservice

EXPERTS

Voor elke klus hebben we de juiste experts in huis

ADVIES OP MAAT

Betrouwbaar advies van onze ervaren vakmensen

HOGE KWALITEIT

Hoge kwaliteit, hoge service en altijd 1 vast contactpersoon