Kozijnrenovaties

Amsterdam / Amstelveen & omstreken

Zijn de kozijnen van uw woning of bedrijfspand toe aan een renovatie? Een kozijnrenovatie valt of staat met de technische expertise en de vaardigheden van de uitvoerder. Wilt u een resultaat van topkwaliteit dat zowel mooi als duurzaam is? Dan zoekt u PCS Totaal Services.

Neem direct contact met ons op via het contactformulier of bel 020-693 0699.

Houtrot of slijtage van kozijnen

Houten kozijnen kunnen na verloop van tijd tekenen van houtrot gaan vertonen. Of kozijnen, van welk materiaal dan ook, kunnen verslijten waardoor ze tocht doorlaten. Dat is niet alleen slecht voor uw energierekening, er kan ook schade aan de ruit ontstaan. Bij houtrot of slijtage is het daarom belangrijk om uw kozijnen te repareren of te vervangen. Soms is het voldoende om een gedeelte van het kozijn te renoveren zodat de schade hersteld wordt en niet verder in het kozijn kan doortrekken. In andere situaties is het beter en duurzamer om het gehele kozijn te vervangen. Ook tuindeuren kunnen we vervangen of herstellen en we kunnen het schilderwerk verzorgen.

KOZIJN RENOVATIE in regio AMSTERDAM

Wat de situatie bij uw kozijnen ook is; onze vakspecialisten komen graag bij u langs om u advies om maat te geven en samen met u voor de beste, meest duurzame oplossing te kiezen. Wij staan voor u klaar met raad en daad. Neem contact met ons op over uw kozijnrenovatie of renovatie van uw woning. Bel hiervoor naar 020-693 0699 of stuur een e-mail naar info@pcstotaal.nl. Wij staan voor u klaar. Of u nu als particulier of bedrijf bent gevestigd in de regio Amsterdam, Amstelveen, Badhoevedorp, Hoofddorp, Zaandam of Haarlem.

Aannemer en loodgieter met ruim 55 jaar ervaring

In de afgelopen 55 jaar is PCS Totaal Services uitgegroeid tot een reparatie- (kozijn)renovatie- en constructiespecialist. Dit houdt in dat wij volle expertise hebben op het gebied van dakwerken, tegelzetten, loodgieterswerk, timmerwerken, kozijnrenovaties én de complete renovatie of verbouwing van woningen. Complete deskundigheid dus, die wij dagelijks inzetten tijdens o.a. kozijnrenovaties. Onze werkplaats beschikt over moderne en geavanceerde machines, waarmee wij alle materialen nauwkeurig en op maat voor u kunnen produceren!

Vragen, advies of een vrijblijvende offerte? Neem contact met ons op via het contactformulier of bel 020-693 0699. 

 

kozijnrenovatie Amsterdam

PCS TOTAAL SERVICES BV
RENOVATIES, VERBOUWINGEN & VASTGOEDONDERHOUD AMSTERDAM / AMSTELVEEN REGIO

DIRECT CONTACT OPNEMEN

afspraak-maken-pcstotaal-amsterdam

WIJ staan voor u klaar

24/7 BEREIKBAAR

Spoedsituatie? Maak gebruik van onze spoedservice

EXPERTS

Voor elke klus hebben we de juiste experts in huis

ADVIES OP MAAT

Betrouwbaar advies van onze ervaren vakmensen

HOGE KWALITEIT

Hoge kwaliteit, hoge service en altijd 1 vast contactpersoon