Keukenrenovatie

Amsterdam & omstreken

Home > Keukenrenovatie

Bent u toe aan een keukenrenovatie en bent u op zoek naar een betrouwbare aannemer? PCS Totaal Services kan u helpen! Een keukenrenovatie is een onderneming die tot in de puntjes moet zijn voorbereid om te kunnen slagen. PCS Totaal Services is een betrouwbare aannemer die u begeleidt van ontwerp tot aan eindresultaat. Bespreek samen met onze aannemer de mogelijkheden en stel een bouwplan op voordat we aan de slag gaan om uw dromen te verwezenlijken. Wij hebben geruime ervaring met keukenrenovaties en kunnen werk leveren van hoge kwaliteit voor een scherpe prijs. Of u nu een strakke, moderne keuken wilt met of zonder kookeiland, of een authentieke, houten keuken, wij helpen u graag met uw keukenrenovatie.

Keukenrenovatie voor en na

Een keukenrenovatie is meer dan alleen de vernieuwing van uw keuken. Ook de voorbereidingen en de uitkomst spelen mee in de tevredenheid van onze klanten. Voordat we aan de slag gaan met uw keuken, gaan we eerst graag met u in gesprek over de verschillen tussen een keukenrenovatie en een complete verbouwing. Een keukenrenovatie is vaak goedkoper dan het plaatsen van een nieuwe keuken. Toch krijgt uw keuken een geheel nieuwe uitstraling, waardoor u hem helemaal naar uw eigen wensen in kunt richten. Daarnaast zorgt een keukenrenovatie vaak voor een waardestijging van uw huis. Nadat we uw wensen in kaart hebben gebracht, stellen we een concreet plan op en gaan we aan het werk. We houden u op de hoogte van onze werkzaamheden, zodat u nooit voor verrassingen komt te staan. Als de keukenrenovatie eenmaal is afgerond, geven we u graag wat tips en advies mee over het onderhoud van uw keuken.

Mogelijkheden van een keukenrenovatie

Een professionele keukenrenovatie biedt veel verschillende mogelijkheden. Verander bijvoorbeeld de grepen op uw kastdeurtjes, vervang de achterwand van uw keuken of laat een nieuw aanrechtblad aanleggen. Deze veranderingen lijken misschien klein, maar kunnen uw keuken een nieuwe sfeer geven. Misschien bent u de stijl van uw oude keuken zat en wilt u uw keuken moderniseren, zodat hij bij de rest van uw huis past. Wij luisteren naar uw wensen en doen alles om uw keukenrenovatie tot een succes te maken.Β 

Wij renoveren keukens in uw regio

PCS Totaal Services kan u snel van dienst zijn met een keukenrenovatieΒ in o.a. de volgende locaties:

Keukenrenovatie PCS Totaal

SPOEDSERVICE 24/7
LOODGIETER AMSTERDAM

DIRECT CONTACT OPNEMEN

Afspraak maken met PCStotaal services

WIJ staan voor u klaar

24/7 BEREIKBAAR

Spoedsituatie? Maak gebruik van onze spoedservice

EXPERTS

Voor elke klus hebben we de juiste experts in huis

ADVIES OP MAAT

Betrouwbaar advies van onze ervaren vakmensen

HOGE KWALITEIT

Hoge kwaliteit, hoge service en altijd 1 vast contactpersoon