Badkamer verbouwen Utrecht

Amsterdam & omstreken

Home > Badkamer verbouwen > Badkamer verbouwen Utrecht

Gaat u uw badkamer verbouwen in regio Utrecht en zoekt u hierbij een loodgieter om uw sanitair te leveren en te plaatsen? Zoek dan niet verder! PCS Totaal Services, gevestigd in omgeving Utrecht, kan u helpen bij het verbouwen van uw badkamer. Uw badkamer verbouwen doet u samen met PCS Totaal Services. 

 

Vrijblijvende offerte aanvragen

 

Badkamer verbouwen in regio Utrecht

Wanneer u uw badkamer wilt verbouwen, kunnen wij u allerlei soorten sanitair leveren van diverse bekende merken. Neem contact met ons op voor meer informatie! Ook geven we u graag advies bij de aanschaf van uw nieuwe sanitair en kunnen wij de kosten badkamer verbouwen berekenen voor u. Daarnaast zorgen we ervoor dat dit vakkundig wordt gemonteerd in uw badkamer in regio Utrecht. Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring met het verbouwen van badkamers, badkamer reparatie en lekkage badkamer opsporen. PCS Totaal Services is de aannemer van Amsterdam & omgeving.

Van badkamer renovatie tot loodgieterswerk

Naast het verbouwen van uw badkamer of de renovatie van uw badkamer zijn wij ook gespecialiseerd in loodgieters werk. Na het invullen van het contactformulier, stellen wij uw wensen samen en bespreken we uw budget. Een greep uit onze werkzaamheden treft u hieronder: 

  • Badkamer verbouwen all in
  • WC verstopt 
  • Renovatie van de badkamer 
  • Renovatie van badkamer meubels
  • Het plaatsen van nieuwe badkamer tegels

Nieuwsgierig? Neem vrijblijvend contact met ons op. 

Kosten badkamer verbouwen

Hoe lang duurt een badkamer verbouwen? Dat is wellicht een vraag die in uw hoofd speelt. Goedkoopbadkamer verbouwen kan gemakkelijk en snel bij ons. Gemiddelde kosten badkamer verbouwen ligt op een paar duizend euro. Daarnaast is het mogelijk om badkamer verbouwen kosten per m2 uit te rekenen. Over het algemeen is het goedkoper om een kleine badkamer verbouwen, kosten voor een grote badkamer liggen meestal hoger maar dat hoeft niet altijd. Neem contact met ons op en laat een prijs berekenen.

Badkamer Utrecht laten verbouwen door PCS Totaal Services

Op deze manier kunt u er zeker van zijn dat u jarenlang plezier heeft van uw nieuwe badkamer. Neem snel contact op met PCS Totaal Services voor het verbouwen van uw badkamer in de omgeving Utrecht. Wij kunnen een offerte badkamer verbouwen voor u maken. Bij ons kunt u uw badkamer laten verbouwen. Onze professionele loodgieters staan voor u klaar! Laat uw door PCS Totaal Services uw badkamer verbouwen in Utrecht. 

 

Badkamer verbouwen - PCS Totaal Services Aannemer  

Offerte aanvragen

SPOEDSERVICE 24/7
LOODGIETER AMSTERDAM

DIRECT CONTACT OPNEMEN

Afspraak maken met PCStotaal services

WIJ staan voor u klaar

24/7 BEREIKBAAR

Spoedsituatie? Maak gebruik van onze spoedservice

EXPERTS

Voor elke klus hebben we de juiste experts in huis

ADVIES OP MAAT

Betrouwbaar advies van onze ervaren vakmensen

HOGE KWALITEIT

Hoge kwaliteit, hoge service en altijd 1 vast contactpersoon