Lekkage opsporen

Amsterdam & omstreken

Home > Lekkage opsporen

Een lekkage opsporen is vaak makkelijker gezegd dan gedaan. PCS Totaal Services maakt gebruik van verschillende detectietechnieken en -materialen om snel een lek te vinden. Het is namelijk niet altijd direct zichtbaar waar het water van een lekkage vandaan komt. Met onze ervaren loodgieters kunnen wij een lekkage voor u opsporen en verhelpen, zodat u geen zorgen meer heeft. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar, zodat we bij spoedgevallen snel kunnen reageren. Laat uw lekkage snel en vakkundig opsporen en verhelpen door onzeΒ loodgieters.

Een lekkage opsporen in waterleiding

Vaak zitten lekkages op lastige plekken. Er moet heel wat hak- en breekwerk aan te pas komen voordat het gat aan de oppervlakte kan worden gebracht. Gelukkig zijn er ook manieren om een lekkage op te sporen zonder hiervoor extra schade te hoeven veroorzaken. Hiervoor maken we gebruik van verschillende soorten technieken. Endoscopie is een bijzondere techniek die gebruik maakt van een mini camera en gemakkelijk vochtproblemen detecteert. Bij thermografie hanteren we een infraroodcamera die heel snel waterlekkages in verwarmingsbuizen vindt. Akoestische metingen meten aan de hand van geluid om lekken in hoofdleidingen, waterleidingen en verwarmingsbuizen op te sporen. Een lekkage opsporen wordt een stuk eenvoudiger dankzij de handige technieken die we gebruiken. Wij verhelpen ook lekkage in daken.Β 

Lekkage verhelpen in de badkamer

Een lekkage opsporen is natuurlijk niet het eindstation van onze werkzaamheden. Nadat we het gat hebben opgespoord, stellen we een rapport op waarin de precieze problemen staan beschreven. Aan de hand van dit rapport gaat de loodgieter aan de slag om de lekkage te verhelpen. Lekkages in de badkamer hebben diverse oorzaken, zoals scheuren in het tegelwerk of in de voegen of een lek in de waterleiding.

Bel onze noodlijn wanneer het probleem snel verholpen moet worden. Onze loodgieters met spoed staan 24 uur per dag voor u klaar om uw lekkage op te sporen en te verhelpen. Wanneer u lang blijft wachten, kan er niet alleen schimmel ontstaan, maar ook kortsluiting of een verrotte dakconstructie. Daarom zijn we altijd snel ter plaatse om uw problemen op te lossen. Laat uw lekkage opsporen en verhelpen in onder andere de volgende regio’s:

Lekkage laten opsporen bij u in de buurt?Β 

PCS Totaal Services staat 24/7 voor u klaar. Neem gerust contact op. PCS Totaal Services kan u snel van dienst zijn met renovatie en loodgieterswerk in o.a. de volgende locaties:

Lekkage opsporen PCS Totaal

SPOEDSERVICE 24/7
LOODGIETER AMSTERDAM

DIRECT CONTACT OPNEMEN

Afspraak maken met PCStotaal services

WIJ staan voor u klaar

24/7 BEREIKBAAR

Spoedsituatie? Maak gebruik van onze spoedservice

EXPERTS

Voor elke klus hebben we de juiste experts in huis

ADVIES OP MAAT

Betrouwbaar advies van onze ervaren vakmensen

HOGE KWALITEIT

Hoge kwaliteit, hoge service en altijd 1 vast contactpersoon