Lekkage dak

Amsterdam & omstreken

Home > Lekkage dak

Heeft u een lekkage aan uw dak? U wilt natuurlijk dat dit snel verholpen wordt. PCS Totaal Services is 24 uur per dag bereikbaar voor spoedgevallen en kan snel de lekkage aan uw dak repareren. Met onze jarenlange ervaring kunnen wij diensten van hoge kwaliteit leveren tegen een scherpe prijs. Naast het repareren van lekkages voeren wij ook ander loodgieterswerk uit.

Lekkage dak, dak renovatie en meer door PCS Totaal Services

PCS Totaal Services heeft jarenlange ervaring met het opsporen en oplossen van lekkages. Enkele lekkages die wij verhelpen zijn: 

  • Lekkage aan uw dak
  • Lekkage in uw badkamer 
  • Het opsporen van lekkages

Ook kunnen wij dakrenovatie voor u verzorgen. Naast het repareren van lekkages voeren wij ook ander loodgieterswerk uit. Denk aan: Ontstoppen, reinigen en het inspecteren en lokaliseren van allerlei soorten toe- en afvoerleidingen. Wist u dat wij naast loodgieterswerk ook full service bieden op het gebied van: timmerwerkzaamheden,  tegelzetten, stukadoren en electronica?

Lekkage? Loodgieter met spoed

Loodgieter met spoed nodig? Wij zijn telefonisch 24 uur per dag bereikbaar op 020-693 0699 voor spoedreparaties. Problemen zoals stankoverlast, waterproblemen of verstoppingen mogen immers niet te lang duren. Daarom zorgen wij graag dat dit zo snel en goed mogelijk wordt opgelost met efficiënte oplossingen.

Laat de lekkage aan uw dak direct oplossen 

Wij zijn in 30 jaar uitgegroeid tot full service dienstverlener. Hierdoor voorzien wij u van efficiënte oplossingen van minimale kosten en maximaal resultaat. U kunt online een offerte aanvragen of bellen. Wij zijn u graag van dienst en het liefst zo snel mogelijk. Wij werken onder andere in de volgende regio’s:

lekkage aan dak PCS Totaal

Default Image

SPOEDSERVICE 24/7
LOODGIETER AMSTERDAM

DIRECT CONTACT OPNEMEN

Afspraak maken met PCStotaal services

WIJ staan voor u klaar

24/7 BEREIKBAAR

Spoedsituatie? Maak gebruik van onze spoedservice

EXPERTS

Voor elke klus hebben we de juiste experts in huis

ADVIES OP MAAT

Betrouwbaar advies van onze ervaren vakmensen

HOGE KWALITEIT

Hoge kwaliteit, hoge service en altijd 1 vast contactpersoon