Lekkage dak Amsterdam West

Amsterdam & omstreken

Home > Lekkage dak > Lekkage dak Amsterdam West

Heeft u last van een lekkage aan uw dak? PCS Totaal Services repareert allerlei daken in regio Amsterdam West. Neem snel contact met ons op voor meer informatie. U bent bij ons verzekerd van vakmanschap en efficiëntie. Met ruim 30 jaar ervaring voorzien wij u van een oplossing voor elk probleem. Wij zijn specialist in dakrenovatie.

Lekkage aan dak in regio Amsterdam West laten repareren

Een lekkage aan uw dak is erg vervelend. Gelukkig is het snel en gemakkelijk op te lossen wanneer u dit laat renoveren door een professional. De vakkundige medewerkers van PCS Totaal Service staan voor u klaar om ervoor te zorgen dat het probleem snel verleden tijd is. Wij zijn werkzaam in regio Amsterdam West.

Lekkage, renovatie, ontstoppen en loodgieterswerk

Naast het repareren van lekkages voeren wij ook andere diensten uit. Wij kunnen voor u loodgieterswerkzaamheden verrichten zoals het ontstoppen, reinigen en controleren van leidingen. Daarnaast doen wij ook timmer- en renovatie werkzaamheden, zoals onder andere:

  • Dak renovatie
  • Loodgieterswerk 
  • Schilderwerk
  • Lekkages opsporen 
  • Complete woningrenovatie

Lekkage dak in Amsterdam West laten maken door PCS

Het u een lekkage aan uw dak? Neem dan snel contact op met PCS Totaal Services. Wij renoveren uw dak graag voor u. Ook voor andere aannemers- en loodgieterwerkzaamheden in omgeving Amsterdam West kunt u bij ons terecht! PCS Totaal is de aannemer van Amsterdam en omgeving. Met onze jarenlange ervaring en brede expertise kunnen wij u altijd van dienst zijn. Voor spoedklussen kunt u ons 24 uur per dag bereiken op 020-693 0699. U kunt ook online een offerte aanvragen. Bekijk snel wat wij voor u kunnen betekenen!

Lekkage dak PCS Totaal  

Offerte aanvragen

SPOEDSERVICE 24/7
LOODGIETER AMSTERDAM

DIRECT CONTACT OPNEMEN

Afspraak maken met PCStotaal services

WIJ staan voor u klaar

24/7 BEREIKBAAR

Spoedsituatie? Maak gebruik van onze spoedservice

EXPERTS

Voor elke klus hebben we de juiste experts in huis

ADVIES OP MAAT

Betrouwbaar advies van onze ervaren vakmensen

HOGE KWALITEIT

Hoge kwaliteit, hoge service en altijd 1 vast contactpersoon