dakrenovatie

Amsterdam & omstreken

PCS Totaal Services kan een dakrenovatie uitvoeren voor uw huis of bedrijfspand in de omgeving van Amsterdam. Met ruime ervaring zijn wij een echte specialist op het gebied van dakrenovatie. Dat is ook te merken door onze professionele aanpak. Op deze manier helpen wij u ook om uw planning en kosten zo veel mogelijk te minimaliseren. Heeft u bijvoorbeeld daklekkage, dan bent u bij PCS Totaal Services aan het juiste adres.

Bel ons op 020-693 0699 of vul het contactformulier in.

Voorkom ernstige schade door verwaarlozing

Dakrenovatie wordt vaak vergeten, maar het is enorm belangrijk om uw dak goed bij te houden. Door tijdig uw dak te laten renoveren kunt u veel overlast en kosten besparen en voorkomt u lekkages en andere schade. Wanneer u niet op tijd bent met het uitvoeren van een dakrenovatie, zou u nog wel eens kunnen schrikken van de kosten voor het vernieuwen van uw dak. Vaak is dan ongemerkt de dakconstructie zelf ook aangetast, waardoor de kosten ineens oplopen. Met een dakrenovatie van PCS Totaal Services kunt u deze extra kosten voorkomen.

Wanneer is een dakrenovatie noodzakelijk?

Wanneer is een renovatie aan uw dak nodig en wat zijn de kosten? Wij bij PCS Totaal Services helpen u met het beantwoorden van deze vragen. Dakreparatie is nodig als u bijvoorbeeld last heeft van scheuren in de dakbedekking. Dan hoeft het dak niet in zijn geheel te vervangen worden. Indien uw dak of een groot deel van uw dakoppervlak beschadigd is kan het zijn dat uw hele dak vervangen moet worden. Onze specialisten komen bij u langs op locatie om uw dak te bekijken. Wij bieden vervolgens de beste oplossing voor uw dak. 

Dakrenovatie: verschillende mogelijke werkzaamheden

Bij dakrenovatie denkt u misschien al gauw aan het (deels) vervangen van de dakbedekking, maar ook andere werkzaamheden vallen onder dakrenovatie:

  • Zinken goten vervangen en/of repareren
  • Beplating
  • Dakisolatie
  • Dakramen vervangen
  • Dakramen isoleren

Dakrenovatie in Amsterdam en omstreken

PCS Totaal Services staat voor u klaar in de regio van Amsterdam. U kunt ons 24 uur per dag bereiken op 020-693 0699. Daarnaast zorgt ons specialistische team voor de hoogste kwaliteit en service. Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op!

SPOEDSERVICE 24/7
LOODGIETER AMSTERDAM

DIRECT CONTACT OPNEMEN

afspraak-maken-pcstotaal-amsterdam

WIJ staan voor u klaar

24/7 BEREIKBAAR

Spoedsituatie? Maak gebruik van onze spoedservice

EXPERTS

Voor elke klus hebben we de juiste experts in huis

ADVIES OP MAAT

Betrouwbaar advies van onze ervaren vakmensen

HOGE KWALITEIT

Hoge kwaliteit, hoge service en altijd 1 vast contactpersoon