Keuken renoveren

Amsterdam & omstreken

Home > Keuken renoveren

Laat uwΒ keuken renoverenΒ door een ervaren aannemer en loodgieter. PCS Totaal Services heeft jarenlange ervaring op dit gebied en kan u dan ook uitstekend helpen bij het renoveren van uw keuken. Ons werk is betrouwbaar, kwalitatief en toch betaalbaar. Wij begeleiden u graag van begin tot eind bij uw keuken renovatie, zodat u altijd weet wat u kunt verwachten en u zich nergens zorgen over hoeft te maken.

Β 

Volledige renovatie keuken

Een keuken renoveren, doe het zelf en u loopt in veel gevallen tegen problemen aan. Renovatie van de keuken is niet hetzelfde als simpelweg de keuken opknappen. Schakel daarom voor een professionele keukenrenovatie PCS Totaal Services in. Samen met onze aannemer kunt u al uw wensen voor de nieuwe keuken bespreken. Deze zal voor u een bouwplan opstellen en de kosten voor keuken renoveren met u bespreken. Wij kunnen voor u:

  • Een bestaande keuken renoveren;
  • Uitvoeren van schilderwerk;
  • Aanbrengen en renoveren van kozijnen en beglazingswerk.

Keuken renovatie voorbeelden

Heeft u al een volledig idee van uw keukenrenovatie in uw hoofd? Dat kunt u zeker aan de aannemer voorleggen. Samen kunnen jullie daar de mogelijkheden voor uw keuken kijken. Maar ook als u nog niet precies weet wat u wilt veranderen aan uw keuken zit u goed bij ons. Wij kunnen u voorbeelden laten zien van een eerdere keuken renovatie, voor en na foto’s van onze werkzaamheden en een kostenindicatie verschaffen. Zo krijgt u een goede indruk van wat u kunt verwachten van ons en uw nieuwe keuken. Maak vandaag nog uw eerste afspraak!

Β 

Keuken laten renoveren door PCS Totaal Services

Bij PCS Totaal Services hebben al jarenlange ervaring met renovaties en loodgieterswerk. Wij doen dus nog veel meer dan alleen keuken renoveren, voorbeelden van onze werkzaamheden zijn timmerwerk, schilderwerk en rioolservice. Wij kunnen uw keuken pimpen naar uw eigen wensen. Verder kunnen wij u, indien gewenst, helpen met de keuken inrichten. Wilt u meer weten over keuken renoveren, kosten van de renovatie of over een ander gerelateerd onderwerp? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Laat een van onze aannemers bij u langskomen om de mogelijkheden te bespreken en ervaar het plezier van een keuken laten renoveren door PCS Totaal Services.

Β 

Keuken Renoveren

SPOEDSERVICE 24/7
LOODGIETER AMSTERDAM

DIRECT CONTACT OPNEMEN

Afspraak maken met PCStotaal services

WIJ staan voor u klaar

24/7 BEREIKBAAR

Spoedsituatie? Maak gebruik van onze spoedservice

EXPERTS

Voor elke klus hebben we de juiste experts in huis

ADVIES OP MAAT

Betrouwbaar advies van onze ervaren vakmensen

HOGE KWALITEIT

Hoge kwaliteit, hoge service en altijd 1 vast contactpersoon