Huis verbouwen

Amsterdam & omstreken

Home > Huis verbouwen

Uw huis verbouwen is een onderneming die veel tijd kost wanneer u het alleen wilt doen. Gelukkig helpt PCS Totaal Services u graag bij zowel het opstellen van een bouwplan als het uitvoeren van de benodigde werkzaamheden. Van het renoveren of verbouwen van sanitair tot beglazing- en schilderwerk, wij zijn de ervaren aannemer die uw huis uitstekend kan verbouwen. Dankzij onze jarenlange ervaring weten we precies hoe we u van dienst kunnen zijn voor, tijdens en na de verbouwing. Een huis verbouwen is namelijk een grote investering die de nodige voorbereiding en begeleiding vereist. PCS Totaal Services is de aannemer van Amsterdam en omgeving.

Tips voor het verbouwen van uw huis

Een huis verbouwen doet u niet zomaar. Zorg ervoor dat u van tevoren een goed idee hebt van uw wensen. Doe bijvoorbeeld inspiratie op bij woonwarenhuizen en maak een programma van eisen van uw woonwensen. Het maken van een moodboard helpt u om een idee te krijgen van de sfeer van een bepaalde stijl. Zorg ervoor dat uw financiΓ«n van tevoren op orde zijn en houd rekening met alle kosten, ook de sloopkosten en installatiekosten. Huur een aannemer in die u vertrouwt en bespreek uw planning en ideeΓ«n met hem of haar. Neem voldoende tijd voor de voorbereidingen en het gehele project. Uw huis verbouwen kost nou eenmaal tijd, maar het eindresultaat mag er altijd zijn! WIj verzorgen ook renovatie werkzaamheden.

Waar let u op bij de verbouwing van uw huis?

Wanneer u alleen uw huis wilt verbouwen, is het vaak niet nodig om een vergunning aan te vragen. Voor een verbouwing die invloed heeft op de directe omgeving heeft u wel een vergunning nodig. Wij helpen u graag met het aanvragen van een vergunning wanneer dit nodig is. Een huis verbouwen gaat ook niet zonder van tevoren een kostenoverzicht te maken. Wij geven u een prijsindicatie en stellen een offerte voor u op, zodat u weet wat u moet verwachten. Leg een duidelijk budget vast waar u zich tijdens de verbouwing van uw huis aan houdt. Als aannemer zijn we bij PCS Totaal Services uw beste partner wanneer u uw huis wilt verbouwen.Β 

Verbouwen van uw huis met aannemer PCS Totaal Services

PCS Totaal Services is de aannemer voor de verbouwing van uw Huis. Wij zijnΒ u snel van dienst met renovatie en loodgieterswerk in o.a. de volgende locaties:

Huis-verbouwen

SPOEDSERVICE 24/7
LOODGIETER AMSTERDAM

DIRECT CONTACT OPNEMEN

Afspraak maken met PCStotaal services

WIJ staan voor u klaar

24/7 BEREIKBAAR

Spoedsituatie? Maak gebruik van onze spoedservice

EXPERTS

Voor elke klus hebben we de juiste experts in huis

ADVIES OP MAAT

Betrouwbaar advies van onze ervaren vakmensen

HOGE KWALITEIT

Hoge kwaliteit, hoge service en altijd 1 vast contactpersoon