Timmerman Amsterdam

Amsterdam & omstreken

Home > Timmerman > Timmerman Amsterdam

Bent u op zoek naar een allround timmerman in regio Amsterdam? Dan bent u bij PCS Totaal Services aan het juiste adres! Onze timmermannen voeren diverse soorten timmerwerkzaamheden voor u uit in omgeving Amsterdam. Met ruim 30 jaar ervaring zijn wij uitgegroeid tot een fullservice dienstverlener van allerlei timmerwerken, reparaties, installaties en inspecties. Bekijk snel wat wij voor u kunnen betekenen. PCS Totaal is de goede timmerman die u zoekt. Wij zorgen ervoor dat wat u wilt laten uitvoeren, een stuk sneller kan worden afgetikt!

Timmerman Amsterdam gezocht

Een ervaren timmerman van PCS Totaal Services voert alle voorbereidende werkzaamheden uit in onze eigen timmerwerkplaats in de buurt van Amsterdam. Hier beschikken wij over moderne machines, zodat wij alle timmerwerkzaamheden snel en nauwkeurig in eigen beheer kunnen uitvoeren, zonder eventuele beschadigingen. Wilt u iets laten bouwen of heeft u onderhoud nodig? Wij staan voor u klaar voor diverse timmerwerken en projecten, denk hierbij aan: 

  • Timmerwerkzaamheden; zoals het leggen van een houten trap, houten vloeren en houten kozijnen
  • Kozijnrenovatie;
  • Dakrenovatie;
  • Gevelbetimmering; zoals houten gevelbekleding aanbrengen 
  • Diverse renovatiewerkzaamheden.

Een mogelijke andere optie zou bijvoorbeeld kunnen zijn; het maken van houten meubels zoals een houten inloopkast in uw nieuwe woning. 

Timmermannen van PCS Totaal Services 

Timmerman nodig? Kies voor PCS totaal. Het voordeel hiervan is dat wij het totaal plaatje bieden. Naast timmerwerkzaamheden en renovatiewerk bent u bij ons namelijk ook aan het juiste adres voor loodgieterwerk zoals verstoppingen, rioolservice en lekkages. U kunt ons telefonisch 24 uur per dag bereiken voor spoedklussen. Door onze jarenlange ervaring weten wij op efficiënte wijze de juiste oplossingen te vinden, waardoor we de kosten kunnen beperken en hoge kwaliteit bieden!

Maak direct een afspraak met een timmerman  Timmerman PCS Totaal

Bent u op zoek  naar een timmerman in omgeving Amsterdam? Ga dan voor de beste timmerman van PCS Totaal Services! Bij ons kunt u rekenen op goede service, duidelijke afspraken, efficiëntie en vakmanschap tegen een scherp tarief, zodat het geleverde werk aan al uw eisen voldoet. Wij zijn gespecialiseerd in allerlei soorten renovaties met verschillende houtsoorten. Neem snel contact met ons op voor een geschikte timmerman of vraag vrijblijvend offertes aan, wij zijn u graag van dienst! Bij spoed kunt u ons zelfs 24 uur per dag bellen! 

 

Maak direct een afspraak

 

Offerte aanvragen

Default Image

SPOEDSERVICE 24/7
LOODGIETER AMSTERDAM

DIRECT CONTACT OPNEMEN

Afspraak maken met PCStotaal services

WIJ staan voor u klaar

24/7 BEREIKBAAR

Spoedsituatie? Maak gebruik van onze spoedservice

EXPERTS

Voor elke klus hebben we de juiste experts in huis

ADVIES OP MAAT

Betrouwbaar advies van onze ervaren vakmensen

HOGE KWALITEIT

Hoge kwaliteit, hoge service en altijd 1 vast contactpersoon