Timmerman

Amsterdam & omstreken

Home > Timmerman

Timmerman nodig? Bent u op zoek naar een professionele timmerman bij u in de buurt? Dan bent u bij PCS Totaal Services aan het juiste adres! Wij hebben jarenlange ervaring met timmerwerk en loodgieterswerk. Wij kunnen u snel helpen met een ervaren timmerman! Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar, zodat we snel op spoedgevallen kunnen reageren. Dagelijks leveren wij kwalitatiefย timmerwerkย bij zowel particulieren als ook bedrijven.

Timmerwerkzaamheden door PCS Totaal Services

Wij kunnen diverse timmerwerkzaamheden voor u uitvoeren op een efficiรซnte en professionele manier. Hierdoor minimaliseren wij de kosten en maximaliseren wij het resultaat. Onze timmerman kan u onder andere van dienst zijn bij:

  • Vloeren leggen
  • Kozijnen reparatie, renovatie en constructie
  • Deuren
  • Badmeubels
  • Deuren en kozijnen op maat maken
  • Dakramen plaatsen
  • Keukens plaatsen

Timmerman, Loodgieter en meer

Naast timmerwerk voeren wij ook diverse renovatiewerkzaamheden uit. Denk aan kozijnrenovatie, dakrenovatie, schilderwerk en complete woningrenovatie. Een andere dienst van ons is loodgieterswerk. Wij hebben ons in 30 jaar gespecialiseerd en uitgebreid tot Full Service bedrijf waar u van kunt profiteren!

Het werkgebied van de timmermannen van PCS Totaal Services

Bij spoedklussen zoals bijvoorbeeld stankoverlast, waterproblemen of verstoppingen kunt u ons 24 uur per dag telefonisch bereiken 020-693 0699. Een offerte aanvragen is online mogelijk. Bekijk wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van renovatie, timmerwerk en loodgieterswerk in de volgende regioโ€™s:

Timmerman van PCS Totaal repareert kozijn

SPOEDSERVICE 24/7
LOODGIETER AMSTERDAM

DIRECT CONTACT OPNEMEN

Afspraak maken met PCStotaal services

WIJ staan voor u klaar

24/7 BEREIKBAAR

Spoedsituatie? Maak gebruik van onze spoedservice

EXPERTS

Voor elke klus hebben we de juiste experts in huis

ADVIES OP MAAT

Betrouwbaar advies van onze ervaren vakmensen

HOGE KWALITEIT

Hoge kwaliteit, hoge service en altijd 1 vast contactpersoon